"TERIJERE" BOD DELI OD OPSTANKA: Prva meč-lopta danas protiv "oštrica" iz Šefilda

O. M.

04. 05. 2023. u 11:25

HADERSFILD ima prvu meč-loptu u borbi za opstanak u Čempionšipu. "Terijeri" će danas ugostiti Šefild junajted, a bod iz ovog meča biće dovoljan četi Nila Vornoka da sačuva status člana najjače druge lige na svetu.

ТЕРИЈЕРЕ БОД ДЕЛИ ОД ОПСТАНКА: Прва меч-лопта данас против оштрица из Шефилда

Foto: Profimedia

Posao im nimalo neće olakšati činjenica da je drugoplasirani Šefild junajted već obezbedio plaman u Premijer ligu jer "oštrice" su uprkos tome vezale četiri pobede i sigurno se neće kockati sa ugledom, što opet ne znači da Hadersfild nema šanse.

Imao ih je i u prvom susretu ovih rivala u decembru na ''Bramal'' lejnu, ali je on ipak pripao domaćoj ekipi koja je pobedila golom Šarpa u 15. minutu.

Hadersfild će imati protiv sebe i tradicije, jer nije pobedio u međusobnoim susretima na svom ''Kirklizu'' od davne 2001. godine. Jeste, doduše, na ''Bramal lejnu'' u Šefildu prošle godine, kada je u Hadersfildu bilo neodlučeno.

Pobedi Šefilda nadaju se u Redingu koga u Čempionšipu može održati samo pobeda u poslednjem kolu protiv Hadersfilda na ovom istom stadionu u ponedeljak, uz uslov da domaćin i danas izgubi. 

NAŠ PREDLOG: X2&2+ (kvota 1,95)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VREME JE DA NEKO POBEDI: Šturm i Rapid igrali dva puta nerešeno u prvom delu Bundeslige