"SRPSKI DERBI" U ĐENOVI: Ilić i Vanja Milinković Savić napadaju Stankovića i Đuričića

O. M.

03. 05. 2023. u 09:56

DEJAN Stanković je ponudio ostavku posle katastrofalnih 0:5 protiv Fiorentine, ali je ona odbijena pa će srpski stručnjak predvoditi ekipu iz Đenove i protiv Torina koji danas dolazi na "Marasi" u okviru 33. kola Serije A.

СРПСКИ ДЕРБИ У ЂЕНОВИ: Илић и Вања Милинковић Савић нападају Станковића и Ђуричића

FOTO: Tanjug/AP

Iako još uvek postoje matematičke šanse za opstanak, izgleda da se Sampdorija pomirila sa činjenicom da se njihov niz od 11 sezona u Seriji A prekida. Sa samo tri pobede u sezoni, od kojih jednom na svom terenu, pre mesec i po dana protiv još jednog "davljenika" Verone (3:1) bolju sudbinu nisu mogli ni da očekuju. Do kraja sezone ostalo je još 18 bodova u opticaju, a Sampdorija ima 10 bodova manje od "luke spasa" i samo još očajna forma Specije u poslednje vreme održava pomenute matematičke šanse za opstanak.

Dolazak Torina na "Luiđi Feraris" je možda i poslednja prilika da se Sampdorija trgne, a današnji gosti i nisu baš uspešni na ovom gostovanju pošto su ovde ostvarili samo dve pobede u poslednjih 11 susreta. Doduše, jedna od njih stigla je prilikom poslednje posete, kada je u januaru prošle godine bilo 2:1 za "bikove". 

U prvom delu sezone Torino je početkom novembra pobedio sa 2:0, golovima Nemanje Radonjića i Nikole Vlašića. Srpskom internacionalcu to je bio poslednji pogodak u dresu Torina, dok je njegov kolega Ivan Ilić bio strelac pretposlednjeg pogotka "bikova", kojim su pre dve nedelje iznenadili Lacio u Rimu. Proteklog vikenda Torino nije "potvrdio brejk" pošto je na svom terenu poražen sa 2:1 od Atalante. Gol na toj utakmici postigao je Sanabrija, dok su za "boginju" pogađali Zapakosta i Zapata. 

Torino je posle tog poraza pao na 13. mesto sa 42 boda. Opstanak nije ugrožen, ali nema govora ni o plasmanu u evrokupove za malu srpsku koloniju koju pored Ilića i Radonjića čini i golman Vanja Milinković Savić.

Očekuje se da će Ilić i Milinković Savić biti u startnoj postavi "bikova", dok će Radonjić meč propustiti zbog povrede. S druge strane, Dejan Stanković bi mogao od prvog minuta da ukaže poverenje Filipu Đuričiću umesto povređenog Alžirca Mehdija Lerisa.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj

novoj aplikaciji.

NAŠ PREDLOG: X2&2+ (kvota 1,70)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)