BLEKBURN SE NADA PLEJ-OFU: Šeširdžije bez motiva dolaze na "Ivud park"

O.M.

01. 05. 2023. u 11:15

BLEKBURN dočekuje Luton u utakmici 45. kola engleskog Čempionšipa.

БЛЕКБУРН СЕ НАДА ПЛЕЈ-ОФУ: Шеширџије без мотива долазе на Ивуд парк

Foto: Profimedia

Gostujuća ekipa obezbedila je plej-of i to sa jedne od pozicija koje garantuju revanš polufinala na svom terenu, dok je domaći tim na tri boda zaostatka za pozicijom broj šest koja vodi u doigravanje, ali ima i ovaj meč da odigra.

Jasno je, dakle kome ova utakmica na "Ivud parku" znači više. Blekburn je tokom većeg dela sezone bio na pozicijama koje vode u plej-of, jedno vreme čak i na prvom i drugom mestu, ali je očajnom formom u poslednje vreme sve pokvario. U prethodnoj rundi Blekburn je minimalnim rezultatom poražen od osvajača Čempionšipa za ovu sezonu Barnlija, a pre toga vezao je četiri remija.

Već sedam kola Roversi ne znaju za pobedu a sada će plasman u doigravanje morati da izbore u poslednja dva kola protiv ekipe Lutona, neporžene u poslednjih 13 utakmica i 11 gostovanja uzastopno, odnosno direktnog konkurenta za šesto mesto Milvola u poslednjem kolu. To gostovanje na "Denu" neće imati takmičarski značaj ako izabranici Jon-Dala Tomasona ne osvoje makar bod protiv "šeširdžija".

Pobeda bi bila još značajnija, jer su u konkurenciji za plej-of i Sanderlend i VBA, koji trenutno imaju po bod više od Blekburna, uz utakmicu više.

U prvom delu sezone Luton je pobedio sa 2:0 golovima Morisa i Burka.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj

novoj aplikaciji.

NAŠ PREDLOG: 1X&0-3 (kvota 1,75)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)