SRPSKA ČETA DOLAZI U REĐO EMILIJU: ''Neroverdi'' su u strahovitoj formi

V.M.

03. 04. 2023. u 16:46 >> 16:47

SASUOLO dočekuje ekipu Torina od 20:45 na ''Mapei stadionu''.

СРПСКА ЧЕТА ДОЛАЗИ У РЕЂО ЕМИЛИЈУ: Нероверди су у страховитој форми

FOTO: EPA

Domaćin je početkom drugog dela sezone igrao dosta slabo i nalazio se blizu zone ispadnja, ipak Alesio Dionizi je pronašao pobedinčku formulu i njegovi izabranici su upisali četiri vezana trijumfa. Što se tiče gosta, Torino je u promenljivoj formi i na poslednjih pet utakmica ostvario je dve pobede, doživeo isto toliko poraza i odigrao remi sa fenjerašom Kremonezeom.

Sasuolo je svoj fantastičan niz započeo pobedom protiv Lećea krajem feburara sa 0:1, nakon toga savladao Kremoneze rezultatom 3:2, zatim je šokirao Romu na ''Olimpiku'' 3:4, a u prošlom kolu je minimalnim rezultatom trijumofovao protiv Specije. 

Glavni ''krivac'' za ovu sjajnu seriju izabranika Alesija Dionizija je Arman Laurijente koji pruža sjajne partije u drugom delu sezone u kojem je postigao pet pogodaka i podelio tri asistencije.

''Neroverdi'' su trenutno 12. na tabeli sa 36 osvojenih bodova, što je 12 manje od Atalante koja se nalazi na šestom mestu, poslednjem koje vodi u Evropu iduće sezone.

Domaćin igra solidno na svom ''Mapei stadionu'' ove sezone i na 13 utakmica kod kuće osvojio je 20 bodova.

Torino je u nešto boljoj situaciji, 11. je na tabeli i ima bod više od svog današnjeg rivala. U poslednjoj utakmici pred pauzu, ''bikovi'' su poniženi na svom terenu od strane lidera Napolija koji im je spakovao četiri komada u ubedljivoj pobedi.

Gost ima ofanzivnih problema ove sezone i postigao je samo 29 pogodaka na 27 odigranih utakmica što je manje golova od svake ekipe koja se nalazi u gornjem delu tabele. Od njih je najmanje puta mrežu tresla Fiorentia koja je to učinila u 33 navrata.

U redovima ''granate'' nalazi se trio srpskih reprezentativaca. To su Vanja Milinković-Savić, Nemanja Radonjić i Ivan Ilić. Tu je počektom sezone bio i Saša Lukić koji je u zimskom prelaznom roku otišao u Fulam, a umesto njega je upravo došao Ilić iz Verone u transferu vrednom 15 miliona evra, ali bivši fudbaler Mančester sitija neće nasupiti večeras zbog povrede. Pored njega odsutni će biti Aina, Karamoa, Vieira i Zima.

Domaćin nema problema sa izostancima i Dionizi ima čitav roster na raspolaganju.

Na poslednjih pet međsubonih susreta blagu prednost ima Torino koji je slavio dva puta (3:2, 0:1), viđeno je isto toliko remija (3:3,0:0), kao i trijumf Sasuola u prvoj polusezoni (0:1).

Ovi timovi često umeju da se raspucaju kada igraju jedni protiv drugih, prošli meč to nije bio slučaj i verujemo da je sada vreme da se to desi.

NAŠ TIP: GG (kvota 1,85)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)