"NEBESKOPLAVI" BEZ IZBORA NA "AFASU": Srbin sa Rimljanima juri minus sa "Olimpika"

N.P.

16. 03. 2023. u 12:30

TIM Lacija gostuje AZ Alkmaru u revanš meču osmine finala Lige konferencija.

НЕБЕСКОПЛАВИ БЕЗ ИЗБОРА НА АФАСУ: Србин са Римљанима јури минус са Олимпика

Foto: Profimedia

Izabranici Maurisija Sarija su bili favoriti na "Olimpiku" u prvom susretu, međutim "nebeskoplavi" su doživeli šokantan poraz. Ekipa reprezentativca Srbije, Sergeja Milinkovića Savića je povela golom Pedra u 18. minutu, da bi do kraja prvog poluvremena AZ došao do izjednačenja pogotkom Vangelisa Pavlidisa u 45. minutu. Pobedu holandskom timu doneo je Miloš Kerkez golom u 62. minutu susreta. Rimljani su u svom poslednjem nastupu u Seriji A, odigrali remi bez golova na gostovanju Bolonji. Lacio se nalazi na trećem mestu na tabeli sa 49 osvojenih bodova.

Fudbaleri iz Alkmara su posle sjajne partije u Italiji, nastavili pozitivan niz u Erediviziji. Puleni Paskala Jansena su savladali na svom terenu Groningen minimalnim rezultatom. Domaćin je trećeplasirani tim u najvišem rangu holandskog fudbala uz 53 prikupljena boda.

Tim Lacija nema izbora u večerašnjem okršaju na stadionu "AFAS". Rimljani moraju da napadnu iz svih oružja ako žele da nadoknade minus sa "Olimpika".


NAŠ PREDLOG: 2 (kvota 2,50)   

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)