''NEROVERDI'' SU VEZALI TRI POBEDE! Specija srušila Inter u prošlom kolu

V.M.

17. 03. 2023. u 09:25

SASUOLO dočekuje ''orlove'' na ''Mapei stadionu'' od 18.30.

НЕРОВЕРДИ СУ ВЕЗАЛИ ТРИ ПОБЕДЕ! Специја срушила Интер у прошлом колу

FOTO: Tanjug/AP

Domaćin je kuburio sa formom početkom drugog dela sezona, ali sada je uhvatio ritam i igra fantastičan fudbal. Svedok tome bila je Roma u prošlom kolu kada ju je Sasuolo savladao sa 3:4 na ''Olimpiku''. Specija je u velikoj borbi za opstanak, ali pre sedam dana je osvojila veoma bitna tri boda protiv Intera i tako se odvojila na plus pet u odnosu na Veronu koja je prvi tim ispod crte.

''Neroverdi'' su nakon poraza od Napolije sredinom februara podigli formu i vezali tri pobede. Redom su bili bolji od Lećea, Kremonezea i Rome. Zbog te serije odličnih rezultata, četa Alesija Dionizija se popela na 13. mesto na tabeli. Osvojila je 33 boda, što je samo pet poena manje od Juventusa koji je sedmi i ako nastavi sa dobrim igrama, domaćin bi možda mogao da se domogne nekog mesta koje vodi u Evropu iduće sezone.

Specija je neporažena na poslednje tri utakmice. Posle remija sa Udinezeom i Veronom, u prošlom kolu je ostvarena veoma bitna pobeda nad Interom, 2:1. ''Orlovi'' su poveli golom Maldinija, poravnao je Lukaku sa bele tačke, ali 12. pogotkom Nzole u sezoni Specija je osvojila tri boda.

Ova serija pozitivnih rezultata došla je od kada je Leonardo Sempliči zaseo na klupu gosta. Iskusni italijansku stručnjak je preuzeo trenersku palicu od Luke Gotija i odmah probudio ekipu koju očekuje nova borba za opstanak.

Današnji protivnici su već odirgrali jedan meč u tekućoj sezoni. Krajem avgusta u okviru trećeg kola viđena je goleada. Sasuolo je poveo preko Fratezija, Specija je uzvratila golovima Bastonija i Nzole, ali to nije bio kraj i Pinamonti je postavio konačnih 2:2.

Domaćin će biti bez Tresolda, a pod upitnikom su nastupi Muldura i Romanje.

Sa druge strane, Sempliči ne može da računa na povređenog Holma, a mogući su izostanci Bastonija i Mutinja.

Oba tima su u veoma dobrom ritmu, očekujemo da će biti dosta prilika za golove i verujemo da ćemo videti barem po pogodak na obe strane.

NAŠ TIP: GG (kvota 1,70)

TIP ZA NAJHRABRIJE: 2-1 (kvota 25,50)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VLAHOVIĆ NA KRITIKE ODGOVARA GOLOVIMA: Kaljari je u fenomenalnoj formi