MITROVIĆ SE PONOVO ODMARA ZBOG POVREDE? Fulam je neporažen na poslednjih šest utakmica u svim takmičenjima

V.M.

28. 02. 2023. u 11:19 >> 11:19

''KOLIBARI'' dočekuju Lids u osmini finala FA kupa.

МИТРОВИЋ СЕ ПОНОВО ОДМАРА ЗБОГ ПОВРЕДЕ? Фулам је непоражен на последњих шест утакмица у свим такмичењима

FOTO: Tanjug/AP

Fulam je ponovo u dobrom ritmu nakon nešto slabijih partija u januaru, četa Marka Silve je neporažena na poslednjih šest duela u svim takmičenjima i danas ima dobru priliku da pred svojim navijačima nastavi pohod ka trofeju. Lids je pre par dana ostvario jako bitan trijumf savladavši Sautempton, tako je pobegao iz zone ispadanja i očekuje ga velika borba za opstanak u Premijer ligi.

Domaćin je odigrao dve utakmice u FA kupu za sada, prvo je bio bolji od Hala sa 0:2, a posle toga je remizirao sa Sanderlendom, da bi ga u revanšu savladao 3:2. Marko Silva je na početku FA kupa izjavio da bi voleo da dogura daleko i da neće olako shvatiti ovo takmičenje. Što se tiče Premijer lige, Fulam je za vikend remizirao sa Vulvsima, trenutno zauzima veoma dobru šestu poziciju na tabeli i nalazi se u borbi za neko od mesta koja vode u Evropu iduće sezone. Poslednja dva meča zbog povrede propustio je Aleksandar Mitrović i po pisanju engleskih medija očekuje se da presedi i večerašnji susret, ako to bude slučaj, u napadu će ga odmeniti Karlos Vinisijus.

Uprava Lidsa je zamenila trenera i to je odmah urodilo plodom. Džesi Marš je smenjen, a kormilo je preuzeo Havi Garsija koji je na svom debiju protiv Sautemptona upisao jako bitnu pobedu. Gol odluke na utakmici postigao je Firpo. ''Paunovi'' su u FA kupu prvo izbacili Kardif u revanš utakmici sa 5:2, a nakon toga su bez većih problema savladali Akrington Stenli sa 1:3.

Ovi timovi su potpuno ujednačeni u skorijoj istoriji međusobnih duela. Na poslednjih deset utakmica viđena su četiri remija i po tri pobede obe ekipe.

Domaćin će na večerašnjem susretu biti bez Kebana i Kernija, dok je pod znakom pitanja nastup Aleksandra Mitrovića.

Lids takođe ima problema sa izostancima, Garsija neće moći da računa na Dalasa, Foršoa, Greja i Rodriga Morena, a moguć je povratak Sinistere na teren posle duže pauze.

Očekujemo jednu zanimljivu utakmicu, oba tima vole da igraju na golove u FA kupu i verujemo da će to ponovo biti slučaj.

NAŠ TIP: |1-3&||1-3 (kvota 1,90)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

FEDERER I NADAL NE VERUJU: Evo šta je Novak Đoković upravo uradio