SRPSKI OBRAČUN U LIGI EVROPE! ''Vučica'' je uhvatila zalet u drugom delu sezone

V.M.

16. 02. 2023. u 10:00

SALCBURG dočekuje Romu u prvoj utakmici dvomeča šesnaestine finala.

СРПСКИ ОБРАЧУН У ЛИГИ ЕВРОПЕ! Вучица је ухватила залет у другом делу сезоне

Foto: Profimedia

Salcburg je za vikend odigrao prvi ligaški meč u 2023. godini, savladao je Lustenau sa 4:0 i sada će fokus prebaciti na Ligu Evrope u kojoj ga očekuje veoma bitan susret na domaćem terenu. Sa druge strane, ''đalorosi'' igraju odlično u nastavku sezone i popeli su se sa sedmog na četvrto mesto tabele Serije A.

Salcburg je prvi na tabeli austrijskog prvenstva. Pokupio je 42 boda za sada uz gol-razliku 37:9. ''Bikovi'' su do Lige Evrope došli preko Lige šampiona. Zauzeli su treće mesto u grupi ''E''. U poslednjem kolu su imali priliku da pobedom na ''San siru'' obezbede prolaz ali su ubedljivo poraženi rezultatom 4:0. Standardan u postavi domaćina je bivši štoper Partizana Strahinja Pavlović. Popularni Kalaba je odigrao 12 mečeva ove sezone u prvenstvu uz šest nastupa u Ligi šampiona i postigao je jedan gol.

Roma je za vikend remizirala sa Lećeom 1:1, tako je osvojila svoj 41. bod u dosadašnjem toku takmičenja i očekuje je velika borba za plasman u Ligu šampiona. Što se tiče Lige Evrope, gost je trijumfom protiv Ludogoreca u poslednjem kolu grupne faze zauzeo drugo mesto grupe ''C''. ''Vučica'' igra veoma dobro u nastavku sezone i nada se da može da prenese te igre na ovo takmičenje jer joj je i ono opcija za plasman u Ligu šampiona.

Ova dva tima nikada nisu igrala jedan protiv drugog i ovo će biti njihov prvi međusobni meč u istoriji.

Domaćin će biti bez Guinda, Okoha, Omoregija i Tijania.

Morinjo u Austriji ne može da računa na Darboa i Spinacolu.

Očekujemo jednu veoma dobru utakmicu i verujemo da će biti golova na večerašnjem susretu.

NAŠ TIP: |1-3&||1-3 (kvota 2,10)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

ŠOK PRED OLIMPIJSKE IGRE: Najbolja srpska košarkašica u 28. godini završila karijeru! (VIDEO)