MALAGA SE BORI ZA GOLI ŽIVOT: Alaves je u baš lošoj seriji

M.T.

18. 12. 2022. u 20:18 >> 20:18

Gosti poraženi u poslednja tri meča.

МАЛАГА СЕ БОРИ ЗА ГОЛИ ЖИВОТ: Алавес је у баш лошој серији

Foto: Profimedia

Malaga se grčevito bori za opstanak, a večeras od 21 sat u 21. kolu Segunde joj stiže na stadion ''La Rosaleda'' verovatno najgori mogući protivnik Alaves koji je u lošoj seriji i mora pod hitno da počne ponovo da pobeđuje.

Sezonu kao iz najgorih noćnih mora ima trenutno Malaga. Od početka sezone ekipa trenera Pepea Mela uspela je da ostvari samo tri pobede, mada je u poslednjih šest mečeva u Segundi doživela samo jedan poraz, ali je isto tako samo jednom pobedila i četiri puta odigrala nerešeno. U prethodnom kolu Malaga je remizirala sa Ibicom. Međutim, nešto bolji rezultati u poslednje vreme nisu mnogo pomogli Melovom timu koji je i dalje pri dnu španskog drugoligaškog karavana.

Malaga se trenutno nalazi na pretposlednjem, 21. mestu, sa samo 16 osvojenih bodova koliko ima i poslednjeplasirana Ibica, a tim iz Andaluzije ne drži fenjer samo zbog bolje gol razlike. Napad Malage je među najgorim u ligi sa svega 15 postignutih golova, a šta tek reći za odbranu koja je takođe među najgorim u Segundi i dozvolila je rivalima da je matiraju 25 puta. Ipak, nema mnogo izbora Malaga i mora da traži bodove već protiv Alavesa ako ne želi da ispadne iz drugoligaškog društva.

To neće biti nimalo lako jer u Andaluziju stiže Alaves koji je upao u crnu seriju pošto je u poslednjih pet kola poražen tri puta uzastopno. Pre nego što je usledio niz poraza, Alaves je bio u seriji od osam mečeva u kojima nije znao za neuspeh, ali se u međuvremenu sve promenilo.

Loša forma baskijske ekipe koju trenira Luis Garsija Plaza dovela je i do pada na tabeli. Alaves je u jednom trenutku bio i na prvoj poziciji, ali rezultati ostvareni u poslednje vreme, tačnije nedostatak istih su ga spustili na petu poziciju sa 34 osvojena boda koliko ima i jednu poziciju bolje plasirani Burgos, dok prvoplasirani Las Palmas sa utakmicom više ima četiri boda više.

Ova dva tima često su igrala međusobne duele tokom svoje istorije, a u poslednjih deset mečeva su poravnati pošto su ostvarili po četiri pobede uz dva nerešena meča. Večeras će ova dva tima odigrati prvi meč posle četiri godine kada su oba tima bili članovi La Lige, a tada je Alaves slavio u oba duela.

NAŠ TIP: X2&0-3 (kvota 1,60)

TIP ZA HRABRIJE: 2 (kvota 2,60)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri