REDING JURI TREĆU VEZANU POBEDU U BIRMINGEMU: Goleade su redovne u susretima ovih timova

V.M.

16. 12. 2022. u 12:39

U poslednjih pet susreta ovih timova obe ekipe su postizale po gol.

РЕДИНГ ЈУРИ ТРЕЋУ ВЕЗАНУ ПОБЕДУ У БИРМИНГЕМУ: Голеаде су редовне у сусретима ових тимова

Profimedia

Birmingem pruža promenljive igre ove sezone i trenutno je 14. na tabeli, dok Reding sa druge strane zauima osmu poziciju sa 32 osvojena boda, dva manje od Votforda i Prestona koji se nalaze na pozicijama koje vode u plej-of za Premijer ligu.

''Plavci'' su prošle godine jedva izbegli relegaciju, tako da sa tog stanovišta imaju solidnu sezonu. U proteklih pet kola imaju jednu pobedu, tri nerešena rezultata i poraz. Prošle nedelje remizirali su sa Blekpulom kada je bilo 0:0. Kolin je doveo goste u prednost na tom meču, ali je gol poništen nakon intervencije VAR-a zbog nedozvoljene pozicije. Izabranici Džona Justesa su prikupili 29 poena u dosadašnjem toku takmičenja, što je pet bodova manje od ekipa koje se nalaze na plej-of pozicijama, tako da bi pobedom u ovom meču napravili dobar korak ka gornjem delu tabele i potencijalno ka šestom mestu koje vodi u doigravanje za Premijer ligu.

Sa druge strane Reding igra dosta dobro ove sezone. Prošle nedelje savladao je Koventri na svom terenu sa 1:0 pogotkom Mbengua. Ako uračunamo trijumf protiv Hala pred pauzu, gosti su ostvarili  dve uzastopne pobede i želeće da zabeleže i treću na teškom gostovanju. Zanimljivo je da je Reding odigrao samo dva remija u dosadašnjem toku takmičenja i uz njih ima deset pobeda i isto toliko poraza. Ekipu sa klupe predvodi bivši engleski reprezentativac Pol Ins, koji je uspeo da obezbedi opstanak krajem prošle sezone i zbog toga je dobio posao i za ovu sezonu, što se pokazuje kao odličan potez uprave kluba.

Što se tiče međusobnih susreta, golovi pršte na sve strane. U prethodnih pet susreta Reding je slavio tri puta uz dva trijumfa Birmingema. Interesantno je da je na poslednje četiri utakmice između ovih timova rezultat bio 2:1 u korist jednih ili drugih. Poslednji put kada se to nije desilo bilo je 2020. na ''Sent Endru stadionu'' kada je na semaforu stajalo 1:3.

Justes neće moći da računa na Gardnera, dok su pod znakom pitanja Din i Gordon. Kod gostiju u rotaciji neće biti povređeni Den i Mur.

Očekujemo da se nastavi tradicija golova i da će se mreže tresti više puta na ovom meču.

NAŠ TIP: I1+&2+ (kvota 1,75)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Inovacija iz Japana kao savršen dodatak kolekciji „Art Must Go On“ Bate Spasojevića