VELIKI ISPIT ZA ZVEZDINOG BEKA: Azarova napada jedan od najboljih na svetu!

TIP redakcija

17. 11. 2022. u 10:31

IZAZOV o kakvom se mašta.

ВЕЛИКИ ИСПИТ ЗА ЗВЕЗДИНОГ БЕКА: Азарова напада један од најбољих на свету!

Foto: Profimedia

Reprezentacije Maroka i Gruzije odigraće prijateljski susret u Šardži danas od 17 časova.

Biće ovo poslednji test za "lavove sa Atlasa" pred početak Svetskog prvenstva. Afrička selekcija nalazi se u grupi "F" sa Belgijom, Kanadom i Hrvatskom. Maroko u svom sastavu ima nekoliko vanserijskih fubalera, a izdvajaju se Hakim Ziješ, golman Sevilje Bono i Ašraf Hakimi, jedan od najboljih desnih bekova na planeti.

Gruziju sa klupe predvodi legendarni Vili Sanjol koji je sa pomenutom selekcijom izborio plasman u diviziju "B" Lige nacija. Odlično su igrali Gruzini, fantastični Hviča Kvarachelija pokazao je svoje umeće i na internacionaloj sceni, ali on će zbog povrede propustiti današnji susret. Irakli Azarov, levi bek Crvene zvezde, nastupiće večeras i za direktnog rivala imaće pomenutog Hakimija koji je poznat po svojim ofanzivnim karakteristikama. 

Biće interesantno videti Azarova u duelu sa vedetom PSŽ-a, a ovo će predstavljati veliki ispit za mladog Iraklija koji u dresu Crvene zvezde igra sve bolje.

Maroko je kvalitetniji sastav po svim parametrima, očekujemo pobedu "lavova sa Atlasa" pred selidbu u Katar na smotru najboljih.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,50)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

Novak Đoković je na Rolan Garos došao sa dodatnim teretom, kakav ga obično nije pratio na putu ka velikim teniskim uspesima. Ne samo da nije osvojio nijednu titulu u 2024, već nije odigrao nijedno finale. Padale su mu i tuđe metalne flaše na glavu, borio se sa zdravstvenim tegobama, a onda je neko rešio da izmisli jednu "emotivnu priču" koja veze sa istinom nema.

29. 05. 2024. u 20:55

Komentari (0)

POMRAČENJE UMA RUSKOG TENISERA: Rolan Garos ovakvo divljanje ne pamti (FOTO/VIDEO)