VEST HEMU TREBA POPRAVNI POSLE JUNAJTEDA: Kristal Palasa želi drugi uzastopni trijumf

M.T.

06. 11. 2022. u 11:22

SAMO dva boda razdvajaju današnje rivale.

ВЕСТ ХЕМУ ТРЕБА ПОПРАВНИ ПОСЛЕ ЈУНАЈТЕДА: Кристал Паласа жели други узастопни тријумф

FOTO: AP/Tanjug

Vest Hem nije uspeo da ostane neporažen u prošlom kolu protiv Mančester junajteda, a ''čekićari'' će danas od 15 časova u 15. kolu Premijer lige dočekati na stadionu ''London'' ekipu Kristal Palasa.

U poslednjih pet kola Premijer lige Vest Hem je dva puta trijumfovao, jednom igrao nerešeno i doživeo dva poraza. Ta dva poraza, od Liverpula i Mančester junajteda, Vest Hem je doživeo u poslednja tri kola i sada je na tabeli na 14. poziciji sa isto toliko osvojenih bodova. Veliki problem za Vest Hem u Premijer ligi je i slaba efikasnost pošto su ''čekićari'' postigli samo 11 golova i u tom segmentu su od njih lošiji samo Notingem Forest i Vulverhempton.

Iako stvari ne idu potpuno po planu u Premijer ligi, navijači Vest Hema mogu da budu zadovoljni onim što su njihovi ljubimci pokazali u Ligi konferencija. Vest Hem je u četvrtak završio grupnu fazu pobedom protiv FCSB sa 3:0 zauzevši prvo mesto u grupi sa svih šest pobeda, u konkurenciji Anderlehta, Silkeborga i FCSB-a.

Kristal Palas nalazi se u dobroj formi pošto je u poslednjih pet kola tri puta pobedio uz jedan remi i poraz. U prethodnom kolu ekipa Patrika Vijere savladala je Sautempton minimalnim rezultatom i trenutno se nalazi na 11. mestu u Premijer ligi sa 16 osvojenih bodova, koliko imaju Brentford i Liverpul ispred ''orlova''. To znači da bi Kristal Palas eventualnom pobedom protiv ''čekićara'' mogao da napreduje na tabeli.

Dejvid Mojes najavio je da se Lukas Paketa oporavio od povrede i počeo da trenira kao i da bi trebalo da bude u timu. Međutim, povratak u ekipu još uvek nije siguran za Maksvela Kornea i Lukaša Fabijanskog zbog povreda. U tim Kristal Palasa mogli bi da se vrate Eduard i Čik Dukure, ali su i dalje van tima Džejms Mekartur, Kris Ričards i Džek Batlend.

U poslednjih deset međusobnih mečeva ove dve ekipe za nijansu je uspešniji Vest Hem sa dve pobede, dok je Kristal Palasa slavio dva puta, a čak pet mečeva je završeno nerešenim rezultatom. Zanimljivo da su u svakom od prethodnih deset mečeva oba tima postizala makar po jedan gol.

NAŠ TIP: GG (kvota 1,90)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NJIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NjIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

Pred utakmicu Crvena zvezda - Benfika, koja se u okviru 1. kola Lige šampiona igra danas u Beogradu, burno je i u hrvatskim medijima, jer su navijači tamošnjeg Hajduka, iz Splita, u izvrsnim odnosima sa najvatrenijim pristalicama pomenutog portugalskog giganta, pa tako ima najava da će pojedini pripadnici splitske Torcide doći na meču koji je u srpskoj prestonici.

19. 09. 2024. u 15:39

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da pripadnici MUP-a preduzimaju sveobuhvatne mere bezbednosti povodom današnje fudbalske utakmice između FK Crvena zvezda i FK Benfika iz Portugalije, budući da su, tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kod više navijača gostujuće ekipe pronađena obeležja FK Hajduk iz Splita i navijačke grupe "Torcida".

19. 09. 2024. u 14:14

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ U PROBLEMU: Ako ne zaigra na ovim turnirima, uslediće kazna