ŠAMPION IMA ZICER: Slovan nije primio gol od domaćina sedam godina!

N.P.

21. 10. 2022. u 08:39

FUDBALERI Skalice dočekuju giganta iz Bratislave u okviru 15. kola slovačke Fortuna lige.

ШАМПИОН ИМА ЗИЦЕР: Слован није примио гол од домаћина седам година!

Foto: EPA

Aktuelni šampion je nakon teškog poraza na gostovanju Trenčinu (4:0) uspeo da se vrati na pobednički kolosek. Izabranici Vladimira Vajsa su proteklog vikenda savladali Zemplin minimalnim rezultatom. Slovan je trenutno lider na tabeli sa 29 bodova, četiri manje ima drugoplasirani Spartak iz Trnave.


Ekipa Skalice je u lošoj formi, izgubila je svaku od prethodne tri utakmice u šampionatu. Puleni Juraja Jarabeka su nakon negativnog niza pali na deseto mesto Fortuna lige sa 12 osvojenih bodova i gol-razlikom 10:20.

Neverovatan podatak je da domaćin nije postigao gol protiv "nebeskoplavih" više od sedam godina! Poslednji put fudbaleri Skalice su zatresli mrežu kluba iz Bratislave u međusobnom duelu koji je odigran 29. avgusta 2015. godine, koji je završen rezultatom 4:1, u korist aktuelnog šampiona Slovačke. Gosti su apsolutni favoriti u večerašnjem okršaju i predlažemo čistu dvojku.


NAŠ PREDLOG: 2 (kvota 1,45)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)