MITROVIĆ PIŠE OTKAZ DŽERARDU: Fulam je sa Srbinom drugi tim

M.T.

20. 10. 2022. u 09:00 >> 09:47

OBA tima su u seriji od tri meča bez pobede.

МИТРОВИЋ ПИШЕ ОТКАЗ ЏЕРАРДУ: Фулам је са Србином други тим

Foto: Profimedia

Veoma interesantan meč očekuje se večeras od 20.30 na stadionu ''Krejven kotidž'' gde će ekipa Fulama dočekati u okviru 12. kola Premijer lige Aston Vilu, a oba tima su bez pobede u poslednje tri runde engleskog šampionata.

Fulam je poslednju pobedu ostvario protiv Notingem Foresta pre mesec dana, ali od tada je pretrpeo samo dva poraza uz jedan remi. Neuspesi ''kotidžera'' poklopili su se i sa pauzom najboljeg strelca ekipe i reprezentativca Srbije Aleksandra Mitrovića zbog povrede, a on je svoj povratak na teren u prošlom kolu obeležio golom za remi Fulama protiv Bornmuta.

Ovakvi rezultati doveli su do toga da Fulam spadne u donju polovinu tabele pošto je trenutno 12. na tabeli sa 12 osvojenih bodova, ali bi eventualnom pobedom protiv Aston Vile ekipa menadžera Marka Silve mogla da napreduje nekoliko pozicija i skloni se od zone ispadanja kojoj je sada prilično blizu sa samo tri boda više od Vulverhemptona, prvog kluba koji se nalazi u njoj.

Sa samo dve pobede u deset utakmica pozicija menadžera Aston Vile Stivena Džerarda daleko je od sigurne i već su se pojavile priče u britanskim medijima da će biti smenjen a i engleski bukmejkeri obaraju kvotu na taj događaj.

Tim iz Birmingema kao i Fulam već tri kola ne zna za pobedu pošto je dva puta remizirao, dok je prethodnog vikenda poražen od Čelsija sa 2:0. Vila se sada nalazi na 17. mestu, jedno iznad zone ispadanja, sa devet osvojenih bodova koliko imaju i Vulfsi, ali tim sa "Vila parka" ima bolju gol-razliku.

Veliki problem za Aston Vilu je katastrofalan učinak napadača pošto je na deset utamica klub iz Birmingema postigao samo sedam golova, a od njih je slabiji u tom segmentu jedino Vulverhempton sa pet golova i te dve ekipe su najgore po učinku u napadu u Premijer ligi.

Marko Silva nema novih problema sa povredama pošto će odsustvovati igrači koji već neko vreme nisu u timu poput Manora Solomona, Lajvina Kurzave i Kenijea Tetea, dok će Natanijel Čaloba preskočiti još ovaj meč zbog suspenzije od tri utakmice posle dobijenog crvenog kartona protiv Njukasla. U Aston Vili takođe nema igrača koji su već neko vreme povređeni pa će Džerard morati da sastavi tim bez Dijega Karlosa, Bubakar Kamare, Lukasa Dinja i Ludviga Augustinsona. Tajron Mings je u porazu od Čelsija doživeo manju povredu, ali bi trebalo da bude u timu za Fulam.

Samo za nijansu je Fulam uspešniji od Aston Vile po rezultatima u poslednjih 10 mečeva ova dva tima. Tim sa ''Krejven kotidža'' uspeo je da pet puta savlada Aston Vilu, dok su gosti iz Birmingema ostvarili jednu pobedu manje i samo jedan meč je završen nerešenim rezultatom.

NAŠ TIP: 1X (kvota 1,50)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!