OBA TIMA ODIGRALA SU NEREŠENO U PRETHODNOM KOLU: Brentford teško može da pobedi Lids

M.T.

03. 09. 2022. u 10:49

"Pčele" tri puta odigrale nerešeno u pet prethodnih kola.

ОБА ТИМА ОДИГРАЛА СУ НЕРЕШЕНО У ПРЕТХОДНОМ КОЛУ: Брентфорд тешко може да победи Лидс

FOTO: Tanjug

Ekipa Brentforda posle još jednog nerešenog rezultata u prethodnom kolu danas od 16 sati dočekuje na svom ''Džitek Komjuniti'' stadionu Lids u šestom kolu Premijer lige.

Brentford je u prethodnom kolu remizirao sa Kristal Palasom, a to je bila treća nerešena utakmica ''Pčela'' u ovoj sezoni pored jedne pobede i poraza. Oni su do boda protiv Palasa stigli u samoj završnici utakmice, ali teško da to smeta menadžeru Tomasu Frenku mada ih sada očekuje jednako težak, ako ne i teži duel protiv Lidsa.

Frenk je napravio dobre taktičke poteze pošto je njegova ekipa do boda u sva tri remija stigla golovima igrača koji su ulazili sa klupe. Brentford je nezgodan protivnik kod kuće pošto je u poslednjih sedam mečeva poražen samo jednom i to upravo od Lidsa prošle sezone. Inače ''pčele'' nikad nisu savladale Lids u Premijer ligi.

Brentford je tokom nedelje dobio još dva pojačanja pošto su ugovore sa klubom potpisali Edson Pruti i Čarli Far.

Kao i Brentford, u prošlom kolu je Lids takođe odigrao nerešeno protiv Evertona i baš kao i njihov današnji rival morali su da se vraćaju iz rezultatskog zaostatka pošto su gubili već posle 17 minuta utakmice protiv "karamela".

Ipak, uspeli su da bod obezbede znatno ranije u odnosu na Brentford i tako dođu do drugog remija u sezoni u kojoj imaju i dve pobede uz jedan poraz. Međutim, "paunovi" imaju za čim da žale jer su propustili nekoliko dobrih prilika da i protiv Evertona ostvare pobedu.

Rodrigo je najbolji strelac Lidsa sa četiri postignuta gola, a uz to ima i jednu asistenciju. "Paunovi" su kao Brentford odradili nekoliko transfera tokom nedelje pa je tako Mateuš Boguž pozajmljen španskoj Ibici, Danijel Džejms je pozajmljen Fulamu, a u klub je stigao napadač Vilfred Gnonto iz švajcarskog Ciriha.

Kod domaćih se još uvek nije oporavio Kristofer Ajer, tačnije nije potpuno fit, a neće biti u timu ni Itan Pinok, Serhi Kanos, dok još uvek nije siguran ni Pontus Janson zbog povrede noge. Džesi Marš takođe ima određenih kadrovskh problem pošto su zbog ranijih povreda van tima Stuart Dalas, Luk Ejling, Žunior Firpo, Lijam Kuper kao i najbolji strelac Rodrigo.

Lids je nešto bolji u međusobnim duelima, pošto je slavio četiri puta u odnosu na tri pobede Brentforda dok su tri meča završena nerešeno. Međutim, Brentford kod kuće nije savladao Lids tri godine, a čini se da ni danas neće uspeti u tome.

NAŠ TIP: UG 0-3 (kvota 1,45)

TIP ZA HRABRIJE: X (kvota 3,7)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!