LUKA NASTAVLJA DA TRESE MREŽE? Fiorentina stiže na "Karlo Kastelani"

Novosti online

21. 08. 2022. u 10:22

JOVIĆ i Milenković predvode "violu".

ЛУКА НАСТАВЉА ДА ТРЕСЕ МРЕЖЕ? Фиорентина стиже на Карло Кастелани

FOTO: EPA

Stadion "Karlo Kastelani" biće poprište meča između Empolija i Fiorentine koji će ose odigrati u okviru drugog kola italijanske Serije A.

"Azuri" su na premijeri poraženi od Specije na "Alberto Piku" minimalnim rezultatom. Jedini pogodak u veoma "tvrdoj" utakmici delo je Mbala Nzole.

Sa druge strane, "viola" je nakon velike drame savladala Kremonenze rezultatom 3:2.

Može se slobodno reći da je Luka Jović protraćio tri godine karijere u dresu Real Madrida, ali je srećom ovog leta odlučio da napusti "krraljevski klub" i ne baci još jednu godinu niz vodu. Umesto toga rešio je da karijeru vrati na pravi put, i to u Firenci, kolevci renesanse.

Može se reći da je ona za Srbina počela minulog vikenda. Rekao je po potpisivanju ugovora sa Fiorentinom kako mu je cilj da ove sezone postigne 30 golova i od samog starta krenuo je u izvršenje misije. Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde pogodio je u pobedi nad Kremonezeom, u prvoj zvaničnoj utakmici za "violu", podsetivši da u njegovim kopačkama i dalje ima baruta.

Na neverovatan način stigli su izabranici Vinćenca Italijana do trijumfa nad povratnikom u Seriju A. Iako su čitavo drugo poluvreme imali igrača više, nije to fudbalerima Fiorentine bilo dovoljno da prednost stečenu do pauze odbrane, čak je ekipa Masimilijana Alvinija pretila da domaćinu nanese poraz, ali je u dubokoj nadoknadi klub sa "Artemio Frankija" je pogledala sreća i donela im pobedu na otvaranju sezone.

Jonut Radu, pozajmljeni golman Intera, bio je na dobrom putu da ponese titulu igrača utakmice, skidao je udarce redom domaćim igračima, ali je u 95. minutu još jednom pokazao da je sklon kiksevima i poklonio dva boda Italijanovoj ekipi.

Pored Jovića, za domaće su se u strelce upisali Đakomo Bonaventura i Rolando Mandrogora uz veliku pomoć rumunskog golmana. Za "tigrove" precizni su bili David Okereke i Mateo Bjanketi.

Na poslednja dva međusobna duela večerašnjih rivala viđene su pobede domaćina. Empoli je trijumfovao sa 2:1, dok je Fiorentina na svom terenu rezultatom 2:1 obezbedila tri boda.

NAŠ TIP: X2&2-5 (kvota 1,75)

TIP ZA HRABRIJE: 2GG (kvota 4,50)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

Novak Đoković je na Rolan Garos došao sa dodatnim teretom, kakav ga obično nije pratio na putu ka velikim teniskim uspesima. Ne samo da nije osvojio nijednu titulu u 2024, već nije odigrao nijedno finale. Padale su mu i tuđe metalne flaše na glavu, borio se sa zdravstvenim tegobama, a onda je neko rešio da izmisli jednu "emotivnu priču" koja veze sa istinom nema.

29. 05. 2024. u 20:55

Komentari (0)

POMRAČENJE UMA RUSKOG TENISERA: Rolan Garos ovakvo divljanje ne pamti (FOTO/VIDEO)