"KRALJEVI" OSVAJAJU VIGO: Benzema želi prvi gol u sezoni

N.P.

20. 08. 2022. u 10:59

FUDBALERI Real Madrida gostuju Selti.

КРАЉЕВИ ОСВАЈАЈУ ВИГО: Бензема жели први гол у сезони

FOTO: EPA

Namučio je novi član Primere šampiona Španije i Evrope, ali nedovoljno da ga iznenadi. Kraljevski klub i kad ne briljira pobeđuje. Na premijeri novog prvenstva, Madriđani su slavili u Andaluziji sa 2:1, posle preokreta u drugih 45 minuta. Hrabro su se fudbaleri Almerije odupreli četi Karla Ančelotija.

Nigerijac Umar Sadik, nekadašnji napadač Partizana, koji se dovodi u vezu sa prelaskom u Viljareal poslednjih dana i Belgijanac Larži Ramazani, zadavali su dosta problema odbrani domaćina, posebno u prvom poluvremenu. Ipak, protiv Reala mora da se igra dobro svih 90 minuta, a ne samo 45, da bi se osvojio bar bod. Iskusni italijanski vuk neće ništa menjati u svom sastavu, "kraljevi" će na megdan "nebeskoplavima" istrčati u formaciji 4-3-3, sa najisturenijim napadačem i kapitenom Karimom Benzemom.

Foto: EPA-EFE/JUANJO MARTIN


Selta izvesno sve ove godine ne bi sačuvala status u elitnom rangu da nije dobrog duha Jaga Aspasa, koji joj održava glavu iznad vode. Bar jednom bi omirisala Segundu. Iz sezone u sezonu Aspas sam vuče Seltu, početak nove nagovestio je da više neće biti tako. Dobio je adekvatnu podršku u napadu. U tandemu sa Gonsalom Pasijensijom uzdrmao je Espanjol, gurnuo ga ka ambisu, ali su Espozito i Hoselu sprečili pad sa litice (2:2). Trener domaćih Eduardo Kudet će u večerašnjem okršaju sigurno izaći u identičnoj formaciji 4-1-3-2, gde po desnoj strani odlične partije pruža Augusto Solari najbolji asistent tima iz Viga. 


Real Madrid je pobedio Seltu u svakom od prethodna tri međusobna duela između dva kluba i u proseku postizao dva gola po meču. "Kraljevi" su apsolutni favoriti u večerašnjem okršaju na stadionu "Balaidos" i savetujemo da odigrate čistu dvojku.


NAŠ PREDLOG: 2 (kvota 1,68)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov

I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov

Imajući u vidu da je rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informisani šta radi prvi čovek Čečenije Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je ovih dana odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunilo je i rusku javnost - u dva navrata.

24. 05. 2024. u 13:58 >> 14:39

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA "NOVOSTI": Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

NEMA pravog ljubitelja tenisa koji bi mogao da nabraja velikane "belog sporta", a da zaboravi na "rumunskog lakrdijaša" Ilijea Nastasea, originalnog "lošeg momka" tenisa. Nekada prvi igrač planete u ekskluzivnom razgovoru za "Novosti" govorio je o dokumentarnom filmu snimljenom o njemu, srpskom narodu, šljivovici, a neizbežna tema bio je najbolji teniser svih vremena - Novak Đoković.

22. 05. 2024. u 20:00 >> 20:57

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)