ORLOVI NEMAJU PUNO OPCIJA: Pobeda je moranje, ali teško to ide protiv Aston Vile

Novosti online

20. 08. 2022. u 08:41

TIM iz južnog Londona osvojio samo bod u prva dva kola Premijer lige, a na ''Selhurst park'' stiže Aston Vila Stivena Džerarda.

ОРЛОВИ НЕМАЈУ ПУНО ОПЦИЈА: Победа је морање, али тешко то иде против Астон Виле

Foto: EPA-EFE/Marc Atkins/POOL

Kristal Palas sezonama unazad pronalazi sebi mesto uglavnom u sredini tabele Premijer lige, a sudeći prema startu ove sezone, teško da će nešto biti drugačije. "Orlovi" će danas u 16 časova na svom ''Selhurst parku'' u trećem kolu Premijer lige dočekati Aston Vilu koja je ipak u boljem raspoloženju od domaćina.

Razlog tome je trijumf koji je tim menadžera Stivena Džerarda uspeo da ostvari u prethodnom kolu protiv Evertona čime je uspeo da anulira pomalo i iznenađujući neuspeh sa starta sezone protiv Bornmuta. Džerard je uspeo da podigne ekipu kako bi savladali Everton i to im je pošlo za nogom iako su i Karamele imale svoje prilike koje nisu uspele da iskoriste.

Kristal Palas nije baš imao ni sreće sa rasporedom na početku sezone. "Orlovi" su na startu Premijer lige dočekali jednog od gradskih rivala Arsenal i doživeli poraz, da bi u prethodnom kolu uspeli da zaustave Liverpul i osvoje bod. Propustio je Kristal Palas potencijalnu priliku i za sva tri boda protiv "redsa" i to usred Liverpula pošto je imao vođstvo od 1:0 i igrača više kada je u 57. minutu isključen Darvin Nunjez. Međutim, oni su ubrzo primili gol, ali su ipak uspeli da sačuvaju bod, a nema sumnje da je takvim ishodom menadžer Patrik Vijeira ipak zadovoljan.

Ova dva tima odigrala su veliki broj međusobnih mečeva, ali što se tiče Premijer lige, na poslednjih 12 su potpuno izjednačeni. Po pet pobeda ostvarili su Kristal Palas i Aston Vila, a dve utakmice su završene nerešenim rezultatom. Prethodne sezone tim iz Birmingema je bio uspešniji pošto je uspeo da ostvari pobedu na gostovanju Palasu, dok je pred domaćim navijačima osvojio bod. Kristal Palas je na svom stadionu poslednju pobedu ostvario pretprošle sezone kada je Aston Vila imala vođstvo na poluvremenu, ali je usledio preokret londonskog tima u drugih 45 minuta.

Za Patrija Vijeru nema promena kada su u pitanju odsutni igrači. Protiv Aston Vile neće biti Džeka Batlenda, Nejtana Fergusona, Džejmsa Mekartura i Džejmsa Tomkinsa koji se i dalje oporavljaju od povreda. Luka Milivojević od početka sezone je šansu dobija osa klupe, pa će verovatno to biti slučaj i danas.

Stiven Džerard i dalje nema na raspolaganju Kortnija Hausa koji je već dugo odsutan zbog povrede, a gostovanje "orlovima" će propustiti i Dijego Karlos zbog povrede. Još uvek nije sigurno da li će Filipe Kutinjo igrati pošto je meč protiv Evertona napustio posle sat vemena zbog povrede.

Samo za čitaoce NovostiTip AdmiralBet je spremio specijalni paket dobrodošlice. Klikom na link OVDE, registrujte se i uzmite 1000 Freebeta bez DEPOSITA. Uživajte u klađenju bez rizika, neka prvi put bude na nas! Da bi ste dobili Freebet morate verifikovati svoj nalog. 

Freebet se dodeljuje najkasnije sutradan do 12h i traje 72h od dodele!
REGISTRUJ SE!

NAŠ TIP: GG (kvota 1,93)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NA SAMO DVA SATA AVIONOM OD BEOGRADA: Odlična destinacija za letovanje - svi detalji rezervacije i aranžmana