"GRNČARI" ČEKAJU NEZGODNOG PROTIVNIKA: Midlzbro bez trijumfa od starta sezone

N. P.

17. 08. 2022. u 11:05

FUDBALERI Stouka dočekuju na svom "Britanija" stadionu popularnu "crvenu armiju" u okviru 4. kola engleskog Čempionšipa.

ГРНЧАРИ ЧЕКАЈУ НЕЗГОДНОГ ПРОТИВНИКА: Мидлзбро без тријумфа од старта сезоне

Profimedia

Ekipa Midlzbroa je pred početak sezone označena kao jedan od favorita za plasman u Premijer ligu, međutim izabranici Krisa Vajdlera nemaju trijumf na prethodne tri utakmice u prvenstvu.

Fudbaleri sa "Riversajda" odigrali su dva puta nerešeno sa Vest Bromvič albionom (1:1), i Šefild junajtedom (2:2). Jedini poraz su doživeli na gostovanju Kvins Park rendžersu (3:2). Pobednik je rešen već u prvom delu susreta, gde su popularni "hupsi" dali sva tri pogotka.

Gosti će u večerašnjem okršaju najverovatniji nastupiti u istoj formaciji 3-5-2, gde glavnu reč na sredini terena vodi iskusni kapiten Džonatan Hovson. Najbolji strelac "crveno-bele armije" je napadač Čuba Akpom koji je postigao dva gola.


Fudbaleri Stouka takođe nisu otvorili novu sezonu kako su planirali. Nakon poraza u prvom kolu od Milvola (2:0), "grnčari" su uspeli da se vrate na pobednički kolosek i savladaju kod kuće Blekpul rezultatom 2:0. Međutim za vikend su glatko izgubili na gostovanju Hadersfildu 3:1. Golove za popularne "terijere" postigli su  Nakajama u 40. Deni Vord u 77. i  Džordan Rods u 86. minutu susreta. Izabranici Majkla O Nila trenutno zauzimaju 19. poziciju na tabeli sa tri osvojena boda, dok večerašnji protivnik ima jedan manje na 21. mestu. Gosti igraju u formaciji 3-5-2, gde sjajan posao u srcu odbrane radi radi mladi štoper Ben Vilmot.


Stouk nije savladao Midlzbro na prethodna tri međusobna duela između dva kluba. Poslednji put su se sastali u aprilu mesecu na "Riversajdu" gde su uzabranici Krisa Vajdlera slavili rezultatom 3:1. Dvostruki strelac na meču je bio Met Kruks, dok je Luis Bejker postigao autogol. Počasni pogodak za "grnčare" je dao Nik Pjuel pred sam kraj meča. U večerašnjem okršaju na "Britanija" stadionu, blagu prednost dajemo gostima. Imaju kvalitetniji sastav i predlažemo da pokušate sa duplom šansom uz maksimum tri gola na utakmici.


NAŠ PREDLOG: X2&0-3 (kvota 1,83)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije