GOREĆE U PIREJU: "Crveno-beli" spremaju pakao na "Karaiskakisu"

N.P.

27. 07. 2022. u 10:25 >> 11:31

ŠAMPION Grčke Olimpijakos sastaje se sa Makabijem iz Haife u revanš utakmici 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

ГОРЕЋЕ У ПИРЕЈУ: Црвено-бели спремају пакао на Караискакису

Foto: AP

"Crveno-beli" su u prvom susretu odigrali nerešeno na stadionu "Sami Ofer" (1:1).

Izabranici Pedra Martinsa su poveli u ranoj fazi meča golom Filipa Cikernagela u 7. minutu, međutim, u zaustavnom vremenu Izraelci su izvukli remi. Strelac je bio Dolev Haziza.

Olimpijakos je prošle sezone na impresivan način osvojio 47. titulu prvaka grčke Superlige sa 83 osvojena boda, čak 19 više od drugoplasiranog Paoka iz Soluna. Ekipa iz Pireja je tokom leta odigrala osam pripremnih utakmica, ostvarila je dve pobede, tri remija i četiri poraza. Crveno-beli su u prethodnih 12 meseci na svom "Karaiskakisu" izgubili samo tri od 28 takmičarskih duela.

Atinjani imaju strašan tim, letnja pojačanja Šime Vrsaljko i Pipa će konkurisati na desnom beku, dok se bivši defanzivac Arsenala Sokratis Papastatopulos nada svom mestu ispred Kostasa Manolasa ili Papea Abu Sisea.


Popularni "zeleni" su pre starta u kvalifikacijama za najelitnije evropsko takmičenje izgubili dva prijateljska meča od Mehelena i Vitesea. Puleni Baraka Bakhara su dodatno zabrinuli svoje navijače porazom u finalu Super kupa od Hapoel Ber Ševe nakon izvođenja jedanaesteraca, u regularnom delu susreta rezultat je bio 1:1.

Gosti neće moći da računaju na Mahmuda Džabera zbog povrede, ali zato će svoje mesto u timu zauzeti bivši vezista Kvins Park Rendžersa Tjaron Čeri. Pobednik u večerašnjem okršaju na "Karaiskakisu" će se sastati sa kiparskim predstavnikom Apolonom iz Limasola u 3. kolu kvalifikacija za najelitnije evropsko takmičenje.


Olimpijakos je favorit na domaćem terenu, očekujemo da će nakon remija u Izraelu ostvariti pobedu u Pireju što će ga približiti plasmanu u grupnu fazu Lige šampiona, osmu u poslednjih 11 godina. Kvota na keca je sasvim solidna i predlažemo da je iskoristite.


NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,75)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)