"ZMAJEVI" FAVORITI NA "KROVU": Novajlija posle debakla stiže u Beograd

Novosti online

24. 07. 2022. u 09:03

VOŽDOVAC merka gornji deo tabele.

ЗМАЈЕВИ ФАВОРИТИ НА КРОВУ: Новајлија после дебакла стиже у Београд

FOTO: FK Voždovac

U trećem kolu Mocart bet Super lige, fudbaleri Voždovca dočekaće na svom stadionu Mladost GAT večeras od 21.00.

Iako su Novosađani novajlije u ligi, solidno su startovali u svojoj prvoj sezoni u elitnom rangu. U prvom meču su savladali surdulički Radnik, dok su u drugom poraženi od svojih sugrađana, FK Vojvodine. "Zmajevi" s druge strane imaju pobedu nad Novim Pazarom i remi sa Napretkom.

Trener kluba iz "Zaplanjske", Nebojša Jandrić, jako dobro poznaje protivnika, ali ističe da je imperativ pobede uvek tu kada se igra na "Krovu".

- S obzirom na to da sam veći deo prethodne sezone radio u Prvoj ligi, odlično sam upoznat sa sistemom igre protivnika. Zadržali su kostur tima i doveli igrače sa zavidinim superligaškim iskustvom, te očekujemo jedan dobar i težak meč - rekao je Jandrić, a zatim dodao:

- S druge strane, mi se još uvek uigravamo i proces pronalska prave forme je u toku, ali kada god igramo kod kuće u obavezi smo da pružimo svoj maksimum da ostavrimo pozitivan rezultat.

Mladost u Beograd dolazi nakon ubedljivog poraza u gradskom derbiju. Vojvodina je na "Karađorđu" pokazala svoj potecijal i golovima Radomira Milosavljevića, Iva Baraja, Uroša Nikolića i Nikole Simića stigla do trijumfa nad novajlijom u ligi.

Popularni "zmajevi" favoriti su na svom terenu, međutim, Mladost je nepredvidiva - može odigrati "od sjaja do očaja".

NAŠ TIP: 1X&0-3 (kvota 1,50)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKOLA JOKIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta su 142 NBA igrača uradila zbog njega