PARNI VALJAK KREĆE PUNIM GASOM: Prvi ispit u Ivanjici

N. P.

09. 07. 2022. u 10:52

"CRNO-BELI" gostuju pulenima Igora Bondžulića u 1. kolu Mocart Bet Super lige Srbije.

ПАРНИ ВАЉАК КРЕЋЕ ПУНИМ ГАСОМ: Први испит у Ивањици

FOTO: Fk Partizan

Partizan ulazi u novu sezonu u potpuno izmenjenom sastavu. Stručni štab je posle ostavke Aleksandra Stanojevića preuzeo Ilija Stolica nekadašnji selektor mlade reprezentacije Srbije.

Takođe igrački kadar je pretrpeo velike promene tim su napustili kapiten Lazar Marković, Ivan Obradović, Nemanja Miletić, Aleksandar Miljković, Milan Smiljanić, Marko Jevtović.

Uprava kluba je reagovala i dovela mlađe proverene fudbalere kao što su: Svetozara Marković (Olimpijakos), Zlatan Šehović (Makabi Natanja), Aleksandar Filipović (BATE) a stigla su i dva stranca Fuseijini Dijabate (Trabzon) od koga se najviše očekuje i Patrik Andrade (Karabag). Do kraja prelaznog roka direktor Ivica Ilijev je svakako najavio još nekoliko potencijalnih pojačanja. "Crno-beli" su na pripremama imali nekoliko jakih provera, nakon pobede nad Spartak Trnavom (3:0), izgubili su od Kluža i Fenerbahčea identičnim rezultatom (1:0).

Fudbaleri ih Humske večeras gostuju ekipi koju su savladali u svakom od prethodnih deset međusobnih duela.


Javor se vratio u najviši rang sprskog fudbala, predvođen sjajnim stručnjakom Igorom Bondžulićem prošle sezone je zauzeo 2. mesto u Prvoj ligi i uz lidera Mladost GAT iz Novog Sada direktno se plasirao u Super ligu.

Ivanjičani su nakon 37 odigranih susreta ostvarili 19 trijumfa, 12 remija i šest poraza uz gol-razliku (57:30). Rukovodstvo kluba sa sportskim direktorom Radovan Ćurčićem je dovelo čak devet pojačanja Aleksandra Vulića, Kristijana Tojčića, Milana Obradovića,Dina Dolmagića, Kostu Janjića, Luku Gojkovića, Normana Kembela, Marka Maletića i Petra Gigića.

Na pripremama ekipa nije izgubila nijedan meč, ostvarila je jedan remi i tri pobede. Poslednju u generalnoj probi protiv Jedinstva iz Bijelog Polja rezultatom 3:1. Cilj Javora je opstanak u društvu najboljih, a svakako to novi superligaš sa stadiona kraj Moravice to zaslužuje.

Partizan nije osvojio titulu od 2017. godine, a šampion u narednoj sezoni Mozart Bet Super lige imaće zagarantovan direktan plasman u Ligu šampiona. Izabranici Ilije Stolice od starta prvenstva krenuće silovito pogotovo što je tradicija na njihovoj strani. Kvota na dvojku je mala tako da predlažemo da je pojačate sa minimum dva, a maksimum pet golova na utakmici.


NAŠ PREDLOG: 2&2-5 (kvota 1,53)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!