PEP NE DA TITULU! Na "Etihad" stiže noćna mora za favorite

V.D.

20. 04. 2022. u 12:25

U zaostaloj utakmici 30. kola Premijer lige ekipa Mančester sitija ugostiće Brajton.

ПЕП НЕ ДА ТИТУЛУ! На Етихад стиже ноћна мора за фаворите

FOTO: AP

Nakon poraza u polufinalu FA Kupa od Liverpula, Pep Gvardiola ne sme da dozvoli da mu kolega Jirgen Klop uzme i trofej namenjen najboljoj ekipi u Premijer ligi.

"Građani" dočekuju Brajton u utakmici u kojoj samo pobeda dolazi u obzir. Liverpul je nakon pobede nad Mančester junajtedom izbio na čelo tabele.

Eventualni neuspeh u meču sa Brajtonom značio bi možda i gubitak titule. "Galebovi" su na dva gostovanja u severnom Londonu uspeli da osvoje maksimalnih šest bodova. Brajton je pobedio Arsenal i Totenhem i još jednom se dokazalo da su u duelima sa ekipama iz gornjeg dela tabele maksimalno motivisani.

Puleni menadžera Grema Potera su na sredini tabele, željni su nadigravanja i već su pojedinim ekipama iz vrha pomrsili račune.

NAŠ TIP: 1&2+ (kvota 1,45)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

ŠOK PRED OLIMPIJSKE IGRE: Najbolja srpska košarkašica u 28. godini završila karijeru! (VIDEO)