ČOLO VIDA RANE IZ LIGE ŠAMPIONA: Atletiko Madrid - Espanjol

V.D.

17. 04. 2022. u 08:43

U okviru 32. kola španske La Lige gosti iz Barselone stižu na megdan timu iz prestonice

ЧОЛО ВИДА РАНЕ ИЗ ЛИГЕ ШАМПИОНА: Атлетико Мадрид - Еспањол

Epa

Atletiko Madrid je eliminacijom iz Lige šampiona i zvanično završio sezonu bez osvojenog trofeja. "Jorgandžije" ove sezone ne igraju svoj najbolji fudbal. Klub iz španske prestonice u svojim redovima ima vruhunske igrače, ali stil igre koji gaji Čolo Simeone im očito ove sezone ne odgovara.

Plasman u prva četiri na tabeli za ekipu sa "Vanda Metropolitano" stadiona bi predstaljao spas sezone. Espanjol nema briga oko opstanka. Tim iz Katalonije je u poslednje vreme značajno popravio formu. Samo dva primljena gola na poslednjih pet utakmica dovoljno govori o dobroj igri Espanjola.

Foto: EPA

Na ovom meču Atletiku su bodovi potrebniji. Betis i Real Sosojedad su se opasno približili i Jorgandžijama ugrožavaju plasman u grupnu fazu Lige Šampiona. Espanjol u gostima nije pobedio na poslednjih pet utakmica. Većinu bodova Espanjol je osvojio zahvaljujući pobedama na domaćem terenu. Tim iz Barselone igra za čast i što bolji plasman na tabeli.

Na početku sezone Atletiko je slavio, Čolo Simeone pobedom želi da svojim izabranicima vrati poljuljano samopouzdanje.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,45)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)