BARAŽ ZA KATAR: Mogu li naši južni susedi do nove senzacije?

V.D.

29. 03. 2022. u 13:58

U finalu baraža za Svetsko prvenstvo na stadionu "Dragao" u Lisabonu sastaju se reprezentacije Portugalije i Severne Makedonije

БАРАЖ ЗА КАТАР: Могу ли наши јужни суседи до нове сензације?

FOTO: Tanjug

Italija, aktuelni prvak Evrope, ne igra na svetskom prvenstvu koje će se održati u Kataru. Za tako nešto pobrinula se selekcija Severne Makedonije koja je usred Italije priredila senzaciju kakvu ne pamte ni najstariji zaljubljenici u fudbal na starom kontinentu.

Da Severna Makedonija, potpuni autsajder, izbaci šampiona Evrope i to na njegovom terenu, to niko nije očekivao. Makedonci nemaju vremena za slavlje, jer ih očekuje duel sa selekcijom Portugalije, koja je pre Italije bila na krovu Evrope. Po mnogima Portugalija je izraziti favorit, zbog činjenice da igra na domaćem terenu i da u svojim redovima ima jednog od najboljih fudbalera sveta.

FOTO: AP

Kristijano Ronaldo i saigrači ne bi smeli nikako da potcene selekciju Severne Makedonije, jer su izabranici selektora Blagoja Milevskog već dokazali da mogu da se nose sa najboljim selekcijama u Evropi.

Ukoliko Severna Makedonija izbori plasman na Svetsko prvenstvo, biće to najveći uspeh u istoriji reprezentacije naših južnih suseda. Makedonci imaju težak ispit, jedan su već položili i zadivili fudbalsku Evropu. Portugalija ne bi smela da se kocka sa svojim fudbalskim ugledom.

Portugalci jednostavno moraju da se nađu u Kataru kako znaju i umeju.

NAŠ TIP: 1&2+ (kvota 1,45)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)