DEBI ZA "PLAVOG": Srbija - S. Makedonija

N.P.

24. 03. 2022. u 08:33

NAŠA mlada reprezentacija sa novim selektorom dočekuje vršnjake iz Skoplja u nastavku kvalifikacija za EP 2023. godine.

ДЕБИ ЗА ПЛАВОГ: Србија - С. Македонија

FOTO: FSS

"Orlići" igraju prvi meč u 2022. godini, prethodna tri kvalifikaciona duela su odigrali jako loše, poraz od Francuske (3:0), potom nedopustivi remi bez golova sa Farskim Ostrvima i na kraju neuspeh na gostovanju Ukrajini (2:1), spustili su ih na pretposlednju, 5. poziciju na tabeli grupe H, sa 5 bodova.


Naši južni susedi su poslednju utakmicu u kvalifikacijama izgubili u Skoplju od lidera Francuske (0:1), osvojili su ukupno šest poena nakon isto toliko odigranih susreta i zauzimaju treću poziciju.


Verujemo da će iskusni Dragan Stevanović "Plavi" razmrdati ekipu i krenuti sa pozitivnim rezultatima, u minulom međusobnom duelu između reprezentacija nije bilo golova, očekujemo da "orlići" danas na stadionu Voždovca ostvare jako važnu pobedu u nastavku kvalifikacija.


NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,55)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

ŠOK PRED OLIMPIJSKE IGRE: Najbolja srpska košarkašica u 28. godini završila karijeru! (VIDEO)