PREDLOZI IZ LEDENIH DVORANA: Plej-of mečevi najjačih liga

V.D.

21. 03. 2022. u 12:23

HOKEJAŠKA sezona u najjačim evropskim ligama ulazi u završnicu, za danas smo našim čitaocima izdvojili tri predloga iz Češke i KHL lige.

ПРЕДЛОЗИ ИЗ ЛЕДЕНИХ ДВОРАНА: Плеј-оф мечеви најјачих лига

Foto: AP

ČEŠKE BUDEJOVICE - PARDUBICE 0-5 golova (kvota 1,65)

U prvom meču četvrtfinalne serije plej-ofa češkog šampionata sastaju se čevrtoplasirani i petoplasirani tim iz regularnog dela prvenstva.

Poslednja dva meča ove dve ekipe bila su puna golova ali sada je plej-of i ulog je veći tako da smatramo da nas očekuje tvrd meč između ove dve po kvalitetu izjednačene ekipe.

SPARTA PRAG - LIBEREC 1 (kvota 1,8)

Prvi meč u plej-of seriji u kome trećeplasirana Sparta dočekuje sedmoplasirani Liberec. U regularnom delu sezone su odigrali četiri međusobna meča i domaćin iz prestonice je slavio tri puta. Sparta je ipak malo kvalitetnija ekipa i smatramo da će iskoristi prednost domaćeg leda i slaviti na otvaranju plej-of serije.

DINAMO MOSKVA - CSKA MOSKVA 1X (kvota 1,6)

U trećem meču 1/4 finala plej-of serije KHL lige očekuje nas moskovski derbi. CSKA vodi sa 2:0 u seriji i favorit je i na ovom meču. CSKA je u 1/8 finala pregazio Lokomotivu Jaroslav sa 4:0 u seriji dok su se plavo-beli pomučili protiv Čerepovetsa i tek posle sedam mečeva došli do 1/4 finala. U regularnom delu sezone Dinamo je zauzeo četvrto mesto u zapadnoj konferenciji dok je njegov današnji rival bio za poziciju ispred. U regularnom delu prvenstva sastali su se četiri puta i rezultat je bio 2:2 u pobedama. Smatramo da je Dinamo dovoljno kvalitetna ekipa koja može da slavi na ovom meču i tako omogući sebi produžetak plej-of serije. Za hrabrije predlažemo čistog keca sa kvotom 2,65

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VLAHOVIĆ NA KRITIKE ODGOVARA GOLOVIMA: Kaljari je u fenomenalnoj formi