"PARNI VALJAK" BEZ PRAVA NA KIKS: Radnik - Partizan

N.P.

21. 03. 2022. u 09:38

"CRNO-BELI" gostuju u Surdulici u poslednjoj utakmici 28. kola Super lige Srbije.

ПАРНИ ВАЉАК БЕЗ ПРАВА НА КИКС: Радник  - Партизан

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Ekipa Aleksandra Stanojevića je posle nenadanog remija sa Napretkom pred svojim navijačima, dovela sebe u situaciju da mora da juri tri boda zaostatka za Crvenom Zvezdom, koja je juče na stadionu "Rajko Mitić" savladala Kolubaru rezultatom 3:1.

FOTO: M. Vukadinović


Surduličani predvođeni trenerom Dušanom Đorđevićem igraju sjajno ovog proleća, neporaženi su na prethodnih šest utakmica sa tri remija i isto toliko pobeda, popeli su se na 9. mesto Super lige sa 33 boda, samo jedan manje od osmoplasiranog Napretka čija pozicija garantuje igranje u plej-ofu na kraju sezone.


"Crno-bele" očekuje težak posao na jugu Srbije, ali verujemo da će fudbaleri gostiju biti najjači kad je to najpotrebnije i vratiti se na pobednički kolosek.


NAŠ PREDLOG: X2&0-3 (kvota 1,57)

TIP ZA HRABRIJE: 2&0-2 (kvota 3,2)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista

Rat u Ukrajini doveo je do toga da se Rusija, kada je o sportu reč, osim nekoliko izuzetaka, uglavnom "okrene sebi", jer na međunarodna takmičenja njeni sportisti uglavnom ne mogu zbog uvedenih sankcija. A to "okretanje sebi" predsednik Rusije Vladimir Putin iskoristio je da podseti svoje sunarodnike na važnost bavljenja sportom čak i kada nisu profesionalci. A iskoristio je i da nešto naredi - izvršnoj vlasti, koja je u Rusiji potčinjena predsedniku, jer tamo vlada predsednički sistem.

22. 04. 2024. u 16:13

Komentari (0)

ŠOK NA MARAKANI: Pred večiti derbi umro jedan od najvoljenijih članova FK Crvena zvezda