BORBA ZA EVROPU: Alanjaspor - Fenerbahče

N.P.

13. 03. 2022. u 09:02

TIM iz Istanbula ide u goste ekipi trenera Frančeska Fariolija u utakmici 29. kola Super lige Turske.

БОРБА ЗА ЕВРОПУ: Алањаспор - Фенербахче

Profimedia

"Narandžasto-zeleni" su u seriji pobeda neporaženi su na prethodna tri meča u svim takmičenjima, u prošlom kolu su na gostovanju bili bolji od Kajzerija sa (1:2), zauzimaju 5. mesto na tabeli sa 46 bodova samo jedan više ima Fener koji je na četvrtoj poziciji.


Gosti su nakon pobede na strani protiv Kašimpaše (1:2), odigrali nerešeno u derbiju protiv lidera šampionata Trabzona pred svojim navijačima u Istanbulu (1:1), ali treba napomenuti da su imali igrača manje tokom većeg dela susreta.


Domaćin  je u poslednjoj međusobnoj utakmici šokirao istanbulskog velikana i pobedio ih na njihovom stadionu. Ovde je najrealnije da pokušate sa golovima jer mi očekujemo da će oba kluba u borbi za Evropu postići makar po jedan gol.


NAŠ PREDLOG: GG (kvota 1,65)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

ŠOK PRED OLIMPIJSKE IGRE: Najbolja srpska košarkašica u 28. godini završila karijeru! (VIDEO)