FANTAZI TIKET: Tri asa donose lepu kvotu

V.D.

08. 02. 2022. u 11:37 >> 12:31

PRED nama je 24. kolo Engleske Premijer Lige ali ovoga puta iz naše redakcije stižu malo drugačiji predlozi za tiket.

ФАНТАЗИ ТИКЕТ: Три аса доносе лепу квоту

FOTO: AP

Prvi put iz redakcije "Tipa" stiže predlog za klađenje na najpopularniju menadžersku igricu na svetu "Fantasy Premier League".

Predlozi za ovo kolo su:

1. Kevin De Brujne (+ 6,5 poena, kvota 1,95) - sjajni belgijanac se nalazi u jako dobroj formi a u prilog mu idu i slabi rezultati Brentforda koji je nakon solidnog početka u Premijer Ligi počeo da "tone". 

Foto: Profimedia

 

2. Hari Kejn (+5,5 poena, kvota 1,65) - najskuplji engleski napadač se u meču FA Kupa protiv Brajtona dva puta upisao u listu strelaca čime je najavio bolju formu kakva se od njega očekuje. Sautempton je u dobroj formi i u prošlom kolu je ostao neporažen od lidera Mančester Sitija ali ne sumnjamo da će primiti bar jedan gol od "Pevaca" uz nadu da će Kejn bar jednom zatresti mrežu.

Foto: N. Paraušić

 

3. Džared Boven (+6,5, kvota 2,6) - najveća kvota i najhrabriji predlog ali Boven je igrač koji igra u životnoj formi u poslednja dva meseca i jedan je od najkorisnijih ako ne i najkorisniji fudbaler engleskog šampionata trenutno. "Čekićarima" u goste dolazi Votford koji se nalazi u slaboj formi i ne sumnjamo da će Boven zablistati na ovom meču.

Foto: Profimedia

 

Ukupna kvota na ova tri plusa na zadate granice je 8,37.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)