GOLOVI SIGURNO PADAJU: Zvezda na najvažnijem ispitu sezone

N.P.

09. 12. 2021. u 09:00

Prva dva tima u grupi F sastaće se kada Braga dočekuje Crvenu Zvezdu u poslednjem susretu grupne faze Lige Evrope.

ГОЛОВИ СИГУРНО ПАДАЈУ: Звезда на најважнијем испиту сезоне

FOTO: M. Vukadinović

Obe ekipe će ići na pobedu, svesni da remi neće biti  dovoljan domaćinu ni gostima, da garantuje nokaut fazu. Braga je na drugom mestu, bod više od Mitjilanda, ali će samo trijumf sprečiti portugalce da se oslone na uslugu Ludogoreca,koji je poslednji u grupi,  sa samo jednim bodom i dočekuje Dance na svom terenu.

Ekipa iz Portugala je svega nekoliko minuta bila na korak od osvajanja boda u svojoj poslednjoj utakmici u grupi sa Mitjilandom, ali je Evander sa bele tačke u nadoknadi vremena postigao gol i osudio Bragu na poraz od 3:2.

Taj izgubljeni meč je uticao pozitivno na ekipu Karlosa Karvahala, pošto su u domaćem prvenstvu pobedili na dve uzastopne utakmice protiv Vizele i Estorila i zauzimaju 4. mesto na tabeli.

Crvena Zvezda želi da ponovi utakmicu iz Beograda kada je slavila sa 2:1, svesna da će novim trijumfom obradovati svoje navijače i obezbediti osminu finala Lige Evrope.

Crveno beli su prvi u grupi F, imaju bod više od večerašnjeg domaćina, sakupili su deset bodova iz pet utakmica ali im svakako samo trijumf donosi miran san.

Izabranici Dejana Stankovića su vezali tri pobede u Super ligi Srbije bez primljenog gola, smanjili su zaostatak za vodećim Partizanom na tri boda, tako da u pobedničkoj atmosferi dočekuju večerašnji duel.

Dejan Stanković FK Crvena zvezda

Domaći tim neće moći da računa na usluge Davida Karme i Vitora Tormene koji su povređeni, dok defanzivac Nunjo Sekuira takoće neće biti u kombinaciji jer nije zalečio povredu kolena.

Crvena Zvezda neće moći da računa na Seku Sangoa, ali će napad predvoditi Milan Pankov.


Predlog za večeras je GG, kvota 1,68.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati