MILOŠ STANIMIROVIĆ: OFI se "davi" bez publike

Ž. U.

08. 01. 2024. u 12:24

Menadžer iz Atine o preostalom meču 17. kola Grčke koji se igra na Kritu večeras od 18 časova

МИЛОШ СТАНИМИРОВИЋ: ОФИ се дави  без публике

Ilustracija

OFI na svom ostrvu Kritu, zna da prekorači granicu svojih mogućnosti. Odigra nerešeno, ili čak dobije nekog od rivala iz vrha tabele.  To je domaćinu često uspevalo na početku sezone, kada je sve bilo "mirno", ali, prvenstvo se svojim finišom prvog dela uzburkalo, pa je ta magija OFI-ja nestala i počela da se gubi odlukom saveza da zbog pomahnitalih huligana pod ključ stavi tribine.   

Domaćin je postao "topovska hrana" za mnoge rivale, kako na strani tako i kod kuće, gde u prvenstvu već četiri meča čeka pobedu.

Zbog toga je danas pod pritiskom. Izvesno je da će mečom protiv Lamije pokušati da se pokrene i zaustavi lavinu loših rezultata. Međutim, to to bez vetra u leđa koji je često dobijao sa tribina, smatram da nije moguće.

Sa druge strane, Lamija trijumfom u prošlom kolu nad Olipijakosom zaslužuje svaki respekt. Osokoljena uspehom, mesto koje je najčešće napuštala porazima, sada bi moglo da joj se posreći.

Smelijim kladiocima, predlažem da čistom dvojkom označe ovaj par iako je prvobitna kvota od pre par dana bila čak 4,20. Za one koji ne žele da rizikuju, i dvoznak je dobro plaćen (1,82).  

NAŠ TIP: OFI - LAMIJA  X2  (kvota 1,82)

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?