SILVIJU BALAĆE: Šepši se budi

Ž. U.

04. 12. 2023. u 15:11

Naš saradnik iz Temišvara je ubeđen da će smena trenera u Šepšiju delotvorno delovati na ekipu

СИЛВИЈУ БАЛАЋЕ: Шепши се буди

Foto: Profimedia

Upravi Šepšija poslednji poraz u Krajovi bio je dovoljan razlog da treneru uruči otkaz. Menadžeri su se dali u poteru za stručnjakom koji bi dosadašnjem Čibutariju mogao da bude dostojna zamena. Međutim, do duela sa Dinamom, onog "pravog", nisu uspeli da pronađu.  

Ekipu će večeras predvoditi trener golmana, koji je u klubu od 2020. godine. Upoznat je sa manama i vrlinama svojih igrača pa smatram da bi mogao da izabere najbolju postavu za okršaj sa protivnikom kome ove sezone takođe ne cvetaju ruže.

Činjenica je da Šepši ne zna da igra lepršavo, ali kakvom-takvom smenom u stručnom štabu očekujem da se izdigne i posle neuspeha u kupu, i tri utakmice bez pobede u prvenstvu, bodovima konačno razgali svoje pristalice.

U međusobnim okršajima, Dinamo je često ostajao bez bodova. Poslednji uspeh prvoligaša iz Bukurešta datira još iz 2019. godine. Izvesno je da mu gostovanje Šepšiju ne "leži". 

Očekujem da davljeniku to večeras bude još jedna stanica gde će izgubiti "kofere".

Kec je fiks!

19.00 ŠEPŠI - DINAMO 1  (kvota 1,97)

 TIP ZA HRABRIJE: 1&0-3 (kvota 2,60)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)