OBJAVLJENI REZULTATI KONKURSA OPŠTINE ĆUPRIJA ZA UDRUŽENJA: "Prošla" četiri projekta, odluka će biti doneta po isteku roka za prigovore

Z. Rašić

18. 05. 2021. u 18:09

KOMISIJA za sprovođenje ovogodišnjeg konkursa za izbor programa od javnog interesa za (su)finansiranje iz budžeta opštine Ćuprija objavila je predlog rang liste udruženja i bodovanja njihovih projekata. Konačna lista biće utvrđena i odluka doneta nakon isticanja roka za prigovore i njihovog razmatranja.

ОБЈАВЉЕНИ РЕЗУЛТАТИ КОНКУРСА ОПШТИНЕ ЋУПРИЈА ЗА УДРУЖЕЊА: Прошла четири пројекта, одлука ће бити донета по истеку рока за приговоре

Foto: Z. Rašić

Prema objavljenoj listi, budžetsku podršku za svoje projekte imaće Udruženje gljivara i ljubitelja prirode “Gorun”, UG “Ravno štit”, Učiteljsko društvo opštine Ćuprija i lokalna organizacija SUBNOR, dok projekti Crvenog krsta, udruženja “Jovački izvor”, obolelih od sindroma hroničnog umora i krize svesti, te Udruženja penzionera opštine Ćuprija - nisu dobili “zeleno svetlo”.

Udruženje gljivara dobiće sredstva za popis zaštićenih vrsta gljiva u opštini i za organizaciju izložbe, a UG “Ravno štit” za projekat koji se odnosi na obeležavanje, vakcinaciju i sterilizaciju pasa. Učiteljsko društvo sprovodiće pripremnu nastavu iz matematike, a SUBNOR planirane aktivnosti.

Sva četiri odobrena projekta biće podržana iz opštinske kase sa ukupno 621.344 dinara, a opredeljena sredstva u ovogodišnjem budžetu Ćuprije za programe od javnog interesa su milion. Udruženja koja su ostala “ispod crte” imaju projekte koji su ocenjeni sa manje od 50 bodova, kolika je bila granica za sufinansiranje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!