VESIĆ JASAN: Evo kog datuma se potpuno otvaraju ugostiteljski objekti

Novosti online

28. 04. 2021. u 23:35

NA sednici Kriznog štaba Srbije doneta je odluka da se od 8. maja otvore potpuno ugostiteljski objekti i da se dozvoli vakcinacija u tržnim centrima i na drugim javnim mestima, uz saglasnost nadležnih zavoda za javno zdravlje, saopštio je večeras zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

ВЕСИЋ ЈАСАН: Ево ког датума се потпуно отварају угоститељски објекти

Zoran Jovanović

Vesić je, nakon sednice, zahvalio u ime Grada Beograda svim članovima Kriznog štaba jer su, kako je naveo, pokazali razumevanje za zahteve privrede.

- Verujem da smo zajedno našli meru kako da privreda radi kao i da se istovremeno sačuva javno zdravlje građana. Pored toga, ne mogu da ne primetim da je Beograd najbolji region kada je vakcinacija u pitanju i da je pravedno da naše građanke i građani budu nagrađeni zato što su odgovorni - naveo je Vesić na svom nalogu na Fejsbuku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni