PAKETIĆI LJUBAVI I PODRŠKE: Uoči Vrbice Eparhija bačka obradovala mališane u dečjoj bolnici

J. Simić

21. 04. 2021. u 16:28

S BLAGOSLOVOM Njegovog preosveštenstva Episkopa bačkog dr Irineja Bulovića, danas šeste nedelje Vaskršnjeg posta a u susret prazniku Lazareva subota ( Vrbica), Dobrotvorna ustanova „Vladika Platon Atancković“ darivala je decu koja se leče i oporavljaju na Odeljenjima za rehabilitaciju i pulmologiju, opštu i adolescentnu pedijatriju Dečje bolnice u Novom Sadu.

ПАКЕТИЋИ ЉУБАВИ И ПОДРШКЕ: Уочи Врбице Епархија бачка обрадовала малишане у дечјој болници

Foto: Eparhija bačka

Mališani su dobili paketiće kako bi predstojeći praznik Vrbicu dočekali radosnije s obzirom na to da nisu u mogućnosti da dođu sa svojom porodicom u parohijski hram.

U cilju sprovođenja mera zaštite zbog koronavirusa, paketiće su ispred Urgentnog prijema primili direktor Instituta, doc dr Jelena Antić, zamenik Upravnika Klinike za pedijatriju profesor dr Slobodan Spasojević, pi-ar Instituta dr Andreja Đuretić, glavna sestra Instituta Borislavka Dragišić, glavna sestra Klinike za pedijatriju Biljana Milovanović Ugrica i glavni sanitarni tehničar Instituta Jasmina Cvtković.

Foto: Eparhija bačka

Darove ljubavi i podrške oboleloj deci su ispred Dobrotvorne ustanove uručili protojerej Branislav Mrkić, nastojatelj kapele Svetog Apostola Luke pri Kliničkom centru Vojvodine i jerej Lazar Majstorović, upravnik Ustanove. Oni su zahvalili upravi Dečje bolnice i svim zaposlenima za ljubav koju pružaju deci na putu njihovog ozdravljenja.

Foto: Eparhija bačka

Direktor Instituta, doc dr Jelena Antić je Dobrotvornoj ustanovi Eparhije uručila Zahvalnicu za gest ljubavi i brige Crkve prema oboleloj deci koja se leče i borave u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)