PREMINULO TROJE KRALJEVČANA: U gradu na Ibru potvrđeno još 124 slučaja infekcije

G. ĆIROVIĆ

15. 03. 2021. u 16:04

OD ukupno 339 testiranih uzoraka brisa sa teritorije Kraljeva, od kojih 110 PCR i 229 antigen metodom, na kovid-19 pozitivno je 124, saopštio je Gradski krizni štab na osnovu podataka iz ovdašnjeg Zavoda za javno zdravlje.

ПРЕМИНУЛО ТРОЈЕ КРАЉЕВЧАНА: У граду на Ибру потврђено још 124 случаја инфекције

Foto: G. Šljivić

Uz svakodnevni rast broja novozaraženih, lošu epidemiološku situaciju zaokružuje podatak da je tokom minulih 24 sata od posledica korone preminulo još troje kovid pacijenata iz grada na Ibru, tako da je do sada ukupno 245 Kraljevčana izgubilo bitku protiv ovog virusa.

Na teritoriji Kraljeva je od 18. februara koronom zaraženo 2.704 građana, dok je od izbijanja epidemije do sada ukupno registrovan 14.581 slučaj infekcije.

U kraljevačkoj Opštoj bolnici „Studenica“ hospitaloizovano je 59 kovid pacijenata od kojih je na intenzivnoj nezi zbrinuto devetoro - četvoro na respiratoru, dvoje na neinvazivnoj i dvoje na „haj-flou“ ventilaciji. Kako je saopšteno, u ovoj ustanovi je tokom proteklih 24 sata preminulo ukupno četvoro pacijenta, sedmoro je novoprimljenih, a osmoro je otpušteno sa bolničkog lečenja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!