AKCIJA U OPŠTINI APATIN: Humanošću izgradili dečije igralište

J.B.

08. 03. 2021. u 20:34

ŠVAJCARSKA organizacija "Helvetas" finansirala je izgradnju dečjeg igrališta u Apatinu, u Bloku 112, Opština Apatin, osvojila je treće mesto na konkursu opština i gradova bolji način uraditi reformu poreza na imovinu i zahvaljujući tome, švajcarski "Helvetas" je donirao 150.000 švajcarskih franaka, što je značajno ubrzalo izgradnju igrališta.

АКЦИЈА У ОПШТИНИ АПАТИН: Хуманошћу изградили дечије игралиште

Foto: J.B.

Mališani sada imaju sve uslove za igru i zabavu.Na pomoći se zahvalio zamenik predsednice opštine Radovan Đukić.

- Opština Apatin je jedna od najuspešnijih opština koje su bile uključene u naš program, u konkurenciji od 44 opštine iz cele Srbije. Nadam se da su građani Apatina zadovoljni novim dečijim igralištem, kao i da će u budućnosti biti ustaljena praksa da opština pita svoje građane šta misle da je u njihovim opštinama najpotrebnije od infrastrukturnih projekata. Novac za ovo igralište obezbedila je Vlada Švajcarske i mi smo srećni ako smo doprineli tome da deca, njihovi roditelji i uopšte svi građani Apatina imaju veoma lepo mesto za igru i druženje, rekao je Aleksander Grunauer, direktor švajcarskog programa "Reforma poreza na imovinu".

Zamenik predsednice opštine Apatin se zahvalio organizaciji "Helvetas" na sredstvima koja su pomogla u izgradnji dečijeg igrališta, koje je po njegovim rečima najlepše u Vojvodini.

- Po završetku radova na izgradnji igrališta, obećali smo da ćemo postaviti i video nadzor zbog bezbednosti dece i njihovih roditelja koji tu dolaze, te mogu reći da smo i to rešili pre nekoliko dana, rekao je Radovan Đukić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024