EMISIJA „TEBI, MAJKO, MISLI LETE“: Tokom snimanja deca rasplakala publiku, premijera 8. marta u Lapovu (FOTO)

Z. Gligorijević

03. 03. 2021. u 13:47

POSLE tri amaterska filma i originalne muzičko-zabavne emisije „Vino i pesma“ povodom Svetog Trifuna, Pozorišno - filmski atelje „Studio D“ Kulturno - turističkog centra "Stefan Nemanja" iz Lapova povodom 8.marta, Dana žena snimio je emisiju "Tebi majko misli lete".

ЕМИСИЈА „ТЕБИ, МАЈКО, МИСЛИ ЛЕТЕ“: Током снимања деца расплакала публику, премијера 8. марта у Лапову (ФОТО)

Snimanje emisije/ Foto: Privatna arhiva

U emsiji govore žene iz Udruženja "Kolo Srpskih sestara" i Udruženja " Moravske šarenice", zatim Slađana Dilić, autor romana ," Zapisivač ljubavi" ,Slavica Petković koja je 35 puta dobrovoljno dala krv i Snežana Miljić, prva žena taksista u Lapovu.

- U muzičkom delu programa nastupiće Stefan Nikolić, Zoran Đorđević i mali Mihajlo Ivanović, koji je pevao pesmu "Tebi, majko, misli lete", koji je, kao i deca koja su kazivala najlepše stihove, tokom snimanja emisije rasplakao publiku.

Snimanje emisije/ Foto: Privatna arhiva

 

Snežana Nikolić Panić nastupa kao "ujna", a Jovica Nikolić, u ulozi našeg reportera, priča o Svetoj Petki, zaštitnici Lapova i Zorki Jovanović, doktorki, stradaloj u Prvom svetskom ratu, čiji je otac bio prvi predsednik opštine Lapovo i poslanik u narodnoj Skupštini – kaže za „Novosti“ Dejan Ivanović, autor i voditelj emisije.

On dodaje da je premijera dvočasovne emisije, snimljene bez ijednog dinara, zakazana za 8. mart u 17 časova u bioskopskoj sali Kulturno - turističkog centra "Stefan Nemanja".

Ulaz je slobodan.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024