U PARAĆINU UDVOSTRUČEN BROJ PREGLEDA I POZITIVNIH: Od početka ovog meseca do 20. februara 404 nova slučaja infekcije koronom

Зорана Рашић
Zorana Rašić

22. 02. 2021. u 17:23

NAKON nedavnog državnog praznika, u Paraćinu se broj pregleda u kovid-ambulanti Doma zdravlja udvostručio, a udvostručio se i broj pozitivnih, pa se čini da su žitelji grada na Crnici bili nediscipinovani u poštovanju mera zaštite od epidemije.

У ПАРАЋИНУ УДВОСТРУЧЕН БРОЈ ПРЕГЛЕДА И ПОЗИТИВНИХ: Од почетка овог месеца до 20. фебруара 404 нова случаја инфекције короном

Foto: Z.R.

Prema izveštaju ove zdravstvene ustanove za period od 17. do 20. februara, dnevni broj pozitivnih nalaza na virus korona bio je i preko 30, dok se pre praznika ta cifra kretala do 20. Evidentirana su 132 nova slučaja obolevanja od kovida, a u kovid-ambulanti obavljen je 161 pregled, od kojih su 102 bila prva.

Od početka ovog meseca do 20. februara testiranjem su potvrđena 404 slučaja infekcije koronom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina