MANJE OBOLELIH NA KOVID-ODELJENJU U PARAĆINU: Otpušteno sedmoro, uz dva prijema na hospitalnom lečenju sada je 28

Зорана Рашић
Zorana Rašić

11. 02. 2021. u 17:56

Lepa vest iz paraćinske bolnice je da pada broj hospitalizovanih na kovid-odeljenju.

МАЊЕ ОБОЛЕЛИХ НА КОВИД-ОДЕЉЕЊУ У ПАРАЋИНУ: Отпуштено седморо, уз два пријема на хоспиталном лечењу сада је 28

Foto: Z. R.

Juče su se tamo lečile 34 osobe, a danas ih je 28, uz neznatna variranja ovih dana.

U bolničkoj kovid-ambulanti u protekla 24 sata pregledano je 77 pacijenata, što je za 11 manje od poslednjeg izveštaja, a od pregledanih, dvoje je hospitalizovano. U isto vreme sa kovid-odeljenja otpušteno je sedam oporavljenih.

U kovid-ambulanti Doma zdravlja u utorak, 9. februara, pregledan je najveći broj pacijenata u ovom mesecu – 80. Polovina se javila prvi put sa različitim respiratornim problemima, dok su ostali došli na kontrolu.

Od 52 urađena antigenska testa 19 je bilo pozitivno, a od 13 PCR testova stigla su pozitivna 2, tako da je u utorak otkriven još 21 slučaj infekcije kovidom, što upozorava da opasnost od epidemije nikako nije prošla.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!