PRIČA KOJA JE POTRESLA SRBIJU: Ovo je Dejan kome je korona uzela brata i roditelje (FOTO)

S.BABOVIĆ

21. 02. 2021. u 13:42

DEJAN MAKSIĆ, meštanin sela Vražogrnci kod Aleksandrovca, ostao je bez oba roditelja i brata.

ПРИЧА КОЈА ЈЕ ПОТРЕСЛА СРБИЈУ: Ово је Дејан коме је корона узела брата и родитеље (ФОТО)

Foto: Privatna arhiva

U kovid bolnici u Kruševcu od posledica virusa korona preminuli su Dejanov otac Milovan (72) u četvrtak 18. februara. Dan kasnije, u petak preminula je Dejanova majka Nada (66), a juče i rođeni brat Goran (41).

Vest o smrti rođenog brata Dejana Maksića je zatekla dok je sahranjivao roditelje na seoskom groblju u Vražogrncima, gde će sutra, prema saznanjima "Novosti", biti sahranjen i njegov rođeni brat.

Foto: Privatna arhiva

Pokojni Goran Maksić, sin i brat

Porodica Maksić važila je za vredne, mirne, poštene ljude i u selu je malo ko poverovao šta se dogodilo, dok nije video tri umrlice Maksića zalepljene na stubovima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)