HVALA NA POSVEĆENOSTI! Zahvalnost gradonačelnika Kraljeva svim učesnicima u imunizaciji stanovništva

G.Ć.

17. 02. 2021. u 11:59

GRADONAČELNIK Kraljeva dr Predrag Terzić objavom na svom fejsbuk profilu zahvalio se svima koji učestvuju u procesu vakcinacije u ovom gradu.

ХВАЛА НА ПОСВЕЋЕНОСТИ! Захвалност градоначелника Краљева свим учесницима у имунизацији становништва

Foto: Privatna arhiva

- Hvala svim lekarima i medicinskim sestrama Doma zdravlja Kraljevo, medicinskom i nemedicinskom osoblju, radnicima javnih preduzeća, Sportskog centra „Ibar“, pripadnicima civilne zaštite, volonterima Crvenog krsta, učenicima Medicinske i Ekonomsko-trgovinske škole, kao i svima koji na bilo koji način pomažu u realizaciji procesa vakcinacije odnosno masovne imunizacije Kraljevčana! Hvala vam na posvećenosti i nesebičnom angažovanju u borbi sa koronom – napisao je Terzić na svom fejsbuk profilu.

Prvi čovek grada na Ibru je istakao nesebično zalaganje svih iz zdravstvenog sistema, kao i onih koji im pomažu u ovom veoma važnom procesu, čak i u dane vikenda i državnog praznika kada se imunizacija na punktovima u novoj hali sportova obavljala bez prekida i punim kapacitetom. U tom periodu, od 13. do 16. februara, vakcinisana je i revakcinisana ukupno 5.051 osoba. Prvu dozu primilo je 325, a drugu čak 4.726 Kraljevčana.

Od 30. decembra prošle godine i početka masovne imunizacije stanovništa u Kraljevu, kada su vakcinu prvi primili korisnici Gerontološkog centra u Mataruškoj Banji, zaključno sa 16. februarom, kineskom „Sinofarm“, ruskom „Sputnjik“ i američkom „Fajzer“ vakcinom, vakcinisan je 18.201 Kraljevčanin, a od toga je drugu dozu primilo 7.080

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024