NA PROVERI 6OO DIPLOMA: Reorganizacija u gradskoj upravi u Kragujevcu

M.L.

09. 02. 2021. u 16:28

U OKVIRU reorganizacije u gradskoj upravi u Kragujevcu odlučeno je da se proveri validnost diploma svih zaposlenih,od nameštenika i službenika, do službenika na položaju i funkcionera.

НА ПРОВЕРИ 6ОО ДИПЛОМА: Реорганизација у градској управи у Крагујевцу

Foto: M.L.

Kako navode u gradskoj upravi, do sada je Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i nadležnim obrazovnim institucijama poslato više od šest stotina diploma na proveru. Ostao je još manji broj koji će biti poslat uskoro.

Cilj reorganizacije je efikasniji rad gradskih službi,podizanje kvaliteta usluga a u tom kontekstu je,kako navode, potrebno proveriti i kompetentnost svih zaposlenih. Ukoliko se pokaže da je neko diplomu stekao nelegalno, sledi prestanak radnog odnosa.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

MALO NEDOSTAJE DA LEGO MUSKETARI ODU NA FLORIDU: Novac za gimnazijalce iz Kragujevca prikupljaju i građani