JOŠ 47 NOVIH SLUČAJEVA INFEKCIJE: Nestabilna epidemiološka situacija na teritoriji Kraljeva

G.Ć.

01. 02. 2021. u 15:55

OD ukupno 220 testiranih uzoraka brisa sa teritorije Kraljeva, od kojih 94 PCR i 126 antigen metodom, na kovid-19 pozitivno je 47, četiri više nego prethodnog dana, saopštio je Gradski krizni štab na osnovu informacija iz ovdašnjeg Zavoda za javno zdravlje.

ЈОШ 47 НОВИХ СЛУЧАЈЕВА ИНФЕКЦИЈЕ: Нестабилна епидемиолошка ситуација на територији Kраљева

Foto: G. Šljivić

Tokom minulih 24 sata, navodi se u saopštenju, preminuo je još jedan kovid pacijent sa teritorije Kraljeva, tako da je do sada ukupno 181 Kraljevčanin izgubio životnu bitku protiv virusa korona.

Od izbijanja epidemije u kraljevačkom kraju ukupno je registrovano 11.116 slučajeva infekcije, dok je od 16. oktobra prošle godine, u još aktuelnom, trećem talasu zvanično potvrđeno – 9.660.

U opštoj bolnici „Studenica“ na lečenju je 35 kovid pacijenata. Na intenzivnoj nezi je zbrinuto četvoro, od kojih je troje na respiratoru. Kako je saopšteno, tokom proteklih 24 sata u ovoj ustanovi preminulo je ukupno troje pacijenata, od kojih je jedan iz Kraljeva, četvoro je novoprimljenih, a šestoro otpušteno sa bolničkog lečenja. U ovom periodu u Kovid ambulanti obavljen je ukupno 51 pregled.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju