JOŠ DVOJE PREMINULIH: U Kraljevu 27 novih slučajeva infekcije

G. ĆIROVIĆ

26. 01. 2021. u 16:11

OD ukupno 236 testiranih uzorka brisa sa teritorije Kraljeva, računajući 87 PCR i 149 antigen metodom, na kovid-19 pozitivno je 27, saopštio je Gradski krizni štab prema podacima ovdašnjeg Zavoda za javno zdravlje.

ЈОШ ДВОЈЕ ПРЕМИНУЛИХ: У Краљеву 27 нових случајева инфекције

Foto: G.Šljivić

Iako je broj novozaraženih u blagom padu, tokom minulih 24 sata, kako se navodi u saopštenju, od posledica korone preminulo je još dvoje pacijenata sa teritorije grada na Ibru, tako da je do sada ukupno 174 Kraljevčana izgubilo bitku protiv ovog virusa.

Od izbijanja epidemije sredinom marta prošle godine u kraljevačkom kraju ukupno je registrovano 10.873 slučajeva infekcije, dok je 9.417 zvanično potvrđeno u aktuelnom talasu.

U opštoj bolnici „Studenica“ trenutno je hospitalizovano 37 kovid pacijenata. Na intenzivnoj nezi je zbrinuto osmoro, od kojih je jedan na respiratoru, a sedmoro na neinvazivnoj ventilaciji. Tokom minulih 24 sata, kako je saopšteno, u ovoj ustanovi preminulo je troje pacijenata, šestoro je novoprimljenih, a sedmoro otpuštenih sa bolničkog lečenja. U ovom periodu u Kovid ambulanti ukupno je obavljeno 74 pregleda.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKOLA JOKIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta su 142 NBA igrača uradila zbog njega