STIGLE NOVE DOZE: Lozničani "razgrabili" kinesku vakcinu (FOTO)

V.Mitrić

23. 01. 2021. u 12:25

U LOZNIČKOM kraju je ogromno interesovanje za vakcinaciju protiv korona virusa.Na ovašnjih šest punktova, koje je organizovao Dom zdravlja „Dr Milenko Marin“, dnevno vakcine dobije skoro 70 sugrađana.

СТИГЛЕ НОВЕ ДОЗЕ: Лозничани разграбили кинеску вакцину (ФОТО)

Foto: V.Mitrić

U ustanovu je, kako kaže direktorka, dr Branka Krasavac, stiglo 2970 kineskih vakcina, „za koje su Lozničani jako zainteresovani, jer ju je, do sada, primilo njih više od 2000“.Vakcinacija se odvija, ne samo radnim danima, već i vikendom od 8 do 15 časova.Svi zaposleni su, direktno ili indirektno, uključeni u ovaj veliki posao.Direktora ustanove, dr Krasavac, uz redovne poslove, svakodnevno pregleda pacijente koji treba da budu vakcinisani.

Foto: V.Mitrić

 

Odlično je organizovan i rad punktova u okolnim mestima.Nema dugog čekanja. Iskustva pacijenata, iz ovog kraja, koji se, preko eUprava, prijavljuju za vakcinaju su odlična.To potvrđuju i reči Dragane i Aleksandra Lečića, penzionera iz Loznice:

- Prijavili smo se, pre dva dana, za vakcinaciju, rekli da želimo kinesku vakcinu i obavešteni smo da dođemo danas i da je premimo.Svaka čast i državi i Domu zdravlja na dobroj organizaciji i pažnji prema pacijentima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna