OPŠTINA KNJAŽEVAC SPREMNO DOČEKALA IMUNIZACIJU PROTIV KOVIDA: Kol centar i prevoz za starije

S. M. J.

20. 01. 2021. u 20:27

OPŠTINA Knjaževac spremno je dočekala masovnu vakcinaciju građana protiv virusa korona. Knjaževčani će se do petka vakcinisati u Domu zdravlja, a od petka na punktu za vakcinaciju u Domu kulture.

ОПШТИНА КЊАЖЕВАЦ СПРЕМНО ДОЧЕКАЛА ИМУНИЗАЦИЈУ ПРОТИВ КОВИДА: Кол центар и превоз за старије

Foto: S.M.J.

-Završili smo vakcinaciju zdravstvenih radnika i korisnika ustanova socijalane zaštite. Do sada smo vakcinisali 246 osoba Fajzerovom vakcinom. Stiglo nam je 360 doza kineske vakcine, očekujemo rusku i dodatno Fajzerovu– kaže lekar dr Saška Pešić.

Kako bi olakšali starijim građanima da se prijave za imunizaciju lokalna samouprava formirala je kol centar. Građani svakodnevno mogu da pozovu na brojeve telefona 064/864 33 24, 064/864 33 25 i 064/864 33 04 od 8 do 15 časova i dobiju sve potrebne informacije. Obezbeđen je i prevoz do vakcinalnog punkta za teško pokretne i nepokretne, ali i za sve one koji nisu u mogućnosti da sami dođu.

-Opština Knjaževac obezbedila je svu neopdhodnu opremu, kako bi proces imunizacije tekao bez problema. U saradnji sa Zdravstvenim centrom i uz koordinaciju Zavoda za javno zdravlje, nabavili smo sve što je neophodno, zamrzivače, frižidere, ostalu opremu– kaže Milan Đokić, predsednik opštine Knjaževac koji je građane pozvao da se prijave za kolektivnu imunizaciju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024