U POSETI PORODICI MALUŠEV: Predsednica Opštine Bela Crkva obišla vredne i humane paore

J. J. BALjAK

02. 01. 2021. u 11:49

PREDSEDNICA Opštine Bela Crkva Violeta Simić posetila je porodicu Malušev iz sela Jasenovo, u kojoj se čak četiri generacije uspešno bave ratarskom proizvodnjom.

У ПОСЕТИ ПОРОДИЦИ МАЛУШЕВ: Председница Општине Бела Црква обишла вредне и хумане паоре

Foto: Opština Bela Crkva

Sa njima je razgovarala o izazovima poljoprivredne proizvodnje i njihovim planovima za naredni period. Takođe, ukazala je i da je lokalna samouprava u ovogodišnjem budžetu po prvi put izdvojila sredstva za subvencionisanje programa razvoja poljoprivredne proizvodnje.

-Porodica Malušev čini na čast pravom srpskom domaćinu, kako u bavljenju ratarstvom, tako i u njihovom odnosu prema lokalnoj zajednici. Nisu čekali pomoć države, već su oni pomagali u brojnim humanitarnim akcijama i akcijama oko uređenja sela. Zato će oni, kao i svi vredni i radni poljoprivrednici, uvek imati punu podršku lokalne samouprave – istakla je Simićeva.

Komšije i meštani Jasenova imaju samo reči hvale za porodicu Malušev. Kažu – tu su uvek da pomognu. Učestvovali su u akciji sređivanja i uređenja lokalnog groblja, čišćenju atarskih kanala, a uvek se odazovu i na akcije za pomoć pojedincima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)