PAKETIĆI OD SRCA: U Šapcu darovi uručeni mališanima u zdanjima socijalnog stanovanja

V. MITRIĆ

01. 01. 2021. u 23:56

GRADONAČELNIK Šapca dr Aleksandar Pajić darovao je paketićima mališane koji stanuju u zgradi Socijalnog stanovanja u zaštićenim uslovima, povodom novogodišnjih i božićnih praznika.

ПАКЕТИЋИ ОД СРЦА: У Шапцу дарови уручени малишанима у здањима социјалног становања

Foto: GU Šabac

On je istakao da je „interes grada Šapca da sva deca imaju osmeh na licu tokom praznika, a i nakon njih“.

- Naša politika je da svi moraju da osete da su članovi ovog društva i da svi mi brinemo o njima. Ovde su porodice kojima je grad rešio pitanje socijalnog stanovanja - priča čelnik grada na Savi. - Davanje paketića jedan je od načina da se deca druže i podele radost Novogodišnjih praznika. Potrudili smo se da u ovom prazničnom periodu posebno usrećimo mališane koji su u nezavidnoj materijalnoj situaciji. Želim da svako dete u našem gradu oseti radost koju donose praznici.

Tanja Nikolić, koja živi pod ovim krovom, kaže da je, kao i ostali mališani, obradovana posoetom gradonačelnika Pajića i darovima koje je doneo, i od srca, uručio.

- Želim svima sreću, zdravlje i veselje - rekla je Tanja Nikolić.

U dva ovdašnja zdanja smeštene su porodice čiji su članovi nekada živeli u Kolektivnom centru u Varni, kao i lokalne socijalno ugrožene porodice. Reč je o zgradama koje imaju u 48 stanova, u kojim žive porodice sa 19 mališana uzrasta do 15 godina.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!